calendar

Nedelja 20. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
U Sarajevu preminuo 33-godišnji muškarac: Izboden na putu za Igman “ZVALA ME JE DA JOJ OPROSTIM” Tara Simov brutalno o Anđeli Veštici nakon JEZIVOG NASILJA: “Dužna mi je 450.000 dinara” ŠOK! U EMISIJI “MALE STVARI” OTKRIVENE SVE TAJNE I MUKE ESTRADNIH PJEVAČA: “Budiš se u 2 ujutru, a u 4 ujutru imaš let, TO NE VIDE NA INSTAGRAMU” “PRIJE PAR MJESECI SE TO DESILO…” Uplakana Tina Ivanović progovorila o NASILJU Završeno snimanje spota za hit “KRIK”: Novi album Lukasa očekujte u prvoj nedjelji novembra a nove pjesme Mire Škorić u decembru “UČESNICI ĆE IMATI KONTAKT SA SPOLJNIM SVIJETOM!” Saša Mirković otkrio nepoznate detalje “IMANJA”! Ovo do sada nije viđeno kod nas! (VIDEO) SRAMOTNO! Dušica Jakovljević ODVALJENA OD ALKOHOLA vodi program na televiziji! “Ova definitivno nije više za TV” (VIDEO) EKSKLUZIVNO SVAĐA MILICE I SOFIJINE MAJKE? ONA IMA MOMKA U ZATVORU? Terza na aparatima? Šok ogroman! MILICA STALA U ODBRANU SOFIJE! Svi šokirani njenim potezom (FOTO) Teška nesreća u Srbiji: Poginuo dječak (15) koji je vozio motocikl Skandalozno oglašavanje Moamera Kasumovića osuđenog za bludničenje nad maloljetnikom (VIDEO) NAJBOLJI RIJALITI USKORO KREĆE! Evo šta vas sve očekuje, ovo su detalji: ”Neće biti vještačke inteligencije, sve će biti samo prirodno” Može li tragičan slučaj iz Donje Jablanice zaustaviti zloupotrebe prirodnih resursa u BiH? Poznati psiholog otkriva kako se ponaša muž koji ne voli svoju ženu “IMANJE” OSTAVLJA BEZ DAHA! Prizor o kome svi pričaju! Evo koja poznata lica su prva prošetala MAJA URNISALA TERZU! Otkrila da se čuje sa Milicom

Al Paćinova djevojka proslavila 31. rođendan, loši komentari ne izostaju: Izgleda kao beskućnik pored nje

Objavio: RHT
27/09/2024 2:30 PM

Al Paćinova djevojka proslavila 31. rođendan

Legendarni glumac, koji je za svoj rad osvojio brojne nagrade i dostigao vrhove glume, Al Paćino, ne izostaje sa žurki iako je u 84. godini.

Naime, njegova djevojka Nur Alfalah proslavila je svoj 31. rođendan uz pravu žurku sa najbližima i tortom na tri sprata.

Al Paćinova djevojka proslavila 31. rođendan

Snimak sa rođendana, kao i neke fotografije koje pokazuju kako su se dobro provodili, objavila je njena sestra Sofija. Na snimku se vidi da glumac i njegova djevojka, sa kojom je dobio dijete prošle godine, dijele glavni trenutak rođendana – duvanje svjećica na torti.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Noor (@nooralfallah)

Dok “navijaju” u pozadini, Al Paćino se trudi da bude od prave pomoći Nuri i oduva sve svjećice, a ubrzo je uslijedio i aplauz, nakon čega se vidi osmijeh Oskarom nagrađenog glumca.

Imaju dijete

Iako se činilo da se njegova ljubav sa Nuri ne ispituje više, to i nije slučaj. Ovaj snimak je sve viralniji. Pa se već sluti da će ponovo biti meta osuda zbog razlike u godinama, naročito ona.

Mnogi na mrežama sumnjaju u njenu ljubav prema glumcu, pa čak i nakon što je sa njim dobila dijete.

Iako nisu u braku, njihova veza i dalje je po svemu sudeći jaka. A bila je na “klimavim nožicama” nakon porođaja, kada je glumac ipak želio da bude siguran da je dijete njegovo, pa zatražio da se uradi DNK test.

Čitajte i ZOLA SLAVI DOK MILJANA PREKIDA TRUDNOĆU: Šokantno oglašavanje nakon skandalozne odluke (FOTO)

Bivši učesnik rijalitija Marko Janjušević Janjuš nedavno je stavio tačku na svoju rijaliti-karijeru i ponovo otvorio bar u Njemačkoj. Lokal je nazvao po svojoj kćerki Kruni.

ZOLA SLAVI DOK MILJANA PREKIDA TRUDNOĆU

Janjuš je odlučio da angažuje usluge svog prijatelja Lazara Čolića Zole, koji se bavi di-džejingom.

Tim povodom bivši učesnik rijalitija oglasio se na društvenoj mreži Instagram. Tamo je pozvao sve fanove rijalitija da dođu i provesele se uz Zolu. 

– Velika mi je želja bila da Zolu vratim na pravi put i da se bavi onim što najbolje radi… A znam da radi odlično… Rezervišite mjesto na vrijeme, stiže veliki Zolander, princ Dervente i nesuđeni zet Niša… – napisao je Janjušević putem storija na društvenoj mreži Instagram.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/cdm.me/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS