calendar

Utorak 30. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dnevni horoskop za utorak, 30. juli 2024: Vodolije moraju paziti šta pričaju, Strijelci na novac, a vi? Pomoću ovih trikova dobit ćete volumen kose kakav ima Kejt Midlton ALEKS ZALJUBLJENA DO UŠIJU? Progovorila o NOVOM DEČKU Nikad emotivniji nastup: Beogradski sindikat izveo pjesmu za nastradalu djecu iz “Vladislav Ribnikar” “D-CAST”POMJERA GRANICE! Dejan Dragojević sve oduševio “MOJA TRUDNOĆA JE BILA TURBULENTNA” Aleksandra ne može više da šuti o Filipu: Priznala sve o POMIRENJU: “Kod mene je bilo ludilo” Oglasio se pjevač koji je izazvao najviše polemika na otvaranju OI: Da nije kontroverzi ne bi bilo zabavno Ogorčene američke teniserke pobjegle iz Olimpijskog sela zbog onoga što su tamo zatekle “EMOCIJE SU SE UGASILE!” Aleksandra Nikolić ekskluzivno za Hype otkrila sve o odnosu sa Filipom, pa pomenula i NOVOG DEČKA (VIDEO) CIFRA OD KOJE MOŽE DA SE RIKNE! DARA BUBAMARA TRAŽILA BRDO LOVE! Šok detalji napravili pometnju “JEDINO SAM TRAŽILA POŠTOVANJE” ALEKSANDRA NIKOLIĆ OTKRILA detalje RASKIDA sa Carem? Ekskluzivno za HYPETV Svratili u Jablanicu, najeli se pečenja, pa pobjegli ne plativši račun od 217 KM ALEKSANDRA OTKRILA ISTINU O CARU: “Završila sam u BOLNICI u OSMOM MJESECU TRUDNOĆE!” Nikolićka iznijela JAVNO šta se dešavalo u 4 ZIDA! (VIDEO) MEGAEKSKLUZIVNO! ALEKSANDRA NIKOLIĆ NA HYPE TV! Prvi put o odnosu sa Carem, Leoni i BURNOM RASKIDU Lidija Vukićević se sprema za more: Sirene mogu da se zabrinu Prijetnje, preljube, klevete: Ovi rijaliti takmičari svoje rasprave nastavljaju na sudu

AFTERPARTI POSLE DERBIJA! KOŠARKAŠI ZVEZDE SA NAVIJAČIMA URADILI NEŠTO NEVEROVATNO KAD SU SE POGASILE KAMERE! (VIDEO)

Objavio: RHT
09/12/2022 10:15 AM

Košarkaši Crvene zvezde savladali su sinoć Partizan 76:73 (11:20, 29:13, 14:19, 22:21) u prvom istorijskom večitom derbiju u Evroligi.

Foto: Screenshot Twitter

Junak pobede crveno-belih bio je Nemanja Nedović, koji je pogodio trojku dve sekunde pre kraja. On je bio najefikasniji kod Zvezde sa 20 poena, Luka Vildoza postigao je 14, a Filip Petrušev 10. Kod Partizana Kevin Panter postigao je 15, Jam Madar 14, a Janis Papapetru 13 poena. Zvezda je ostvarila osmu uzastopnu pobedu od dolaska trenera Duška Ivanovića, četvrtu u Evroligi i sada je na skoru 6-6, dok je Partizan na učinku 4-8.

Posebno važno je to što konačno nije bilo incidenata i da je atmosfera u Areni bila sjajna, a meču je prisusustvovalo i 600 najvijača crveno-belih, koji su se na kraju radovali i priredili nešto neverovatno zajedno sa svojim ljubimcima.

Košarkaši Zvezde su odlučili dugo posle završetka utakmice da pozdrave navijače. Daleko nakon kraja meča, i tuširanja izašli su opet na parket dvorane da proslave trijumf sa navijačima. 

Najviše od svih je uživao čovek koji je odlučio večiti derbi Nemanja Nedović. Usledilo je slikanje sa navijačima Zvezde i proslava što su crveno-beli podelili na društvenim mrežama pod nazivom „Afterparty“.

Izvor: Večernje Novosti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS