calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas!

ACA LUKAS SPREMAN ZA EVROVIZIJU: IMAM POBEDNIČKI TIM! (VIDEO)

Objavio: RHT
26/02/2022 1:16 PM

Pevač Aca Lukas gostovao je u emisiji MOJA PESMA na HYPE televiziji i otkrio kako se priprema za takmičenje izbor Pesme za Evroviziju.

Lukas važi za glavnog favorita za odlazak u Torino. Pemsa “OSKAR” je već osvojila srca publike, a Aca je spreman da pokaže Srbiji i svetu kako zvuči prava pobednička numera.

Ostalo je samo nekoliko dana do takmičenja, prpreme su u završnoj fazi. Lukas ističe da je sve spremno i da jedva čeka nastup:

-Ja sam uvek spreman, mi smo sve pripremili kako treba. Malo je neobično kada se pripremaš za jedan takav festival mora sve da bude na svom mestu, ima puno proba, snimanja, ali smo mi sve to sa lakoćom odradili.

Pesma “OSKAR” nosi pobednički naziv i očekuje se veliki uspeh. Aca kaže da je zadovoljan pesmom i reakcijama publike. Poštuje sve takmičare koji učestvuju na ovogodišnjem festivalu i dodaje da su dobri pevači.

-Ispratio sam ko se sve prijavio za takmičenje. Neke poznajem lično, Tijanu Dapčević, Anu Stanić i Angelinu, znam i mnoge autore pesama. Čuo sam za Mariju Mikić i Saru Jo. Ima pesama koje mi se dopadaju, ali po svemu što sam čuo do sada moja pesma je najbolja – ističe Aca.

Lukas kaže da iza sebe ima jedan veliki tim ljudi na čelu sa producentom i menadžerom Sašom Mirkovićem u koga ima neograničeno poverenje i siguran je da je ovaj tim pobednički, jer Saša zna kako se pobeđuje i već je ostavrio uspeh za pamćenje sa Marijom Šerifović.

-Da nije bilo Saše Mirkovića ja se ne bih prijavio na takmičenje. Siguran sam u njega i znam kakav čovek vodi moj tim. Ono što je najbitnije, Saša neće dozvoliti da jedna mrlja padne na moju karijeru – kaže Aca.

Podsetimo, Aca Lukas nastupa u PRVOJ polufinalnoj večeri pod rednim brojem 11 na takmičenju izbor za Pesmu Evrovizije.

U videu pogledajte celu emisiju MOJA PESMA: 

AUTOR: hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS