calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Slučaj trovanja u dobojskom bazenu pod lupom tužilaštva Dejvid Bekam otkrio: Zaljubio sam se u Viktoriju prije nego što smo se upoznali ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Ne mogu ovo da slušam mirno! “ŠTA VAM MI SMETAMO?”(VIDEO) “MC Stojan i Zorana NEĆE BITI ZAJEDNO!” Ekskluzivno! RASKRINKANA veza repera i 22 godine mlađe pjevačice?! (VIDEO) Hiljade gledalaca napustilo “music week” kad je Karleuša počela svoj nastup! (VIDEO) Darko Lazić VOZI BIJESNU MAŠINU OD 300.000 EURA! Pjevač se pohvalio, a žena ga snimala (FOTO) “KAMO SREĆE DA SAM SPONZORUŠA!” Anja Bla se oglasila poslije RASKIDA od Bake Praseta HITNO OGLAŠAVANJE! Ovi učesnici rijalitija će snositi posljedice ANDREANA ČEKIĆ U VRTLOGU SKANDALA: Pjevačicu bivši TUKAO pred svima u svom rodnom kraju?! Njegova braća je jedva spasila?! Na bh. tržište isporučena voda iz Hrvatske koja može biti štetna za zdravlje OGLASIO SE SAŠA MIRKOVIĆ I ZAPUŠIO USTA SVIMA! Ništa više neće biti isto NAPRAVILI DAR-MAR u Lisovićima! Nives i Neven se ovako SPREMAJU ZA IMANJE! Ona VOZI TRAKTOR dok pjeva O SOČNIM KARANFILIMA! (VIDEO) Katastrofalne posljedice nezapamćenog nevremena u Bosanskoj Dubici: “Štete se mjere stotinama hiljada KM” (FOTO) Hidriranost organizma vrlo je važna: Koliko vode treba piti tokom ljeta KONAČNO RASKRINKAN IVAN: Cijelu noć grlio Aneli! Dokumenti otkrivaju: Ubica supruge na Pofalićima pravosnažno osuđen u Hrvatskoj

Aca Lukas priredio koncert za pamćenje u Inđiji

Objavio: RHT
30/06/2023 10:46 PM

Najveća regionalna zvijezda Aca Lukas večeras je napravio lom u Inđiji, gdje je u toku njegov spektakularan koncert. Slike govore više od hiljadu riječi.

Foto: Hype

Podsjetimo, od sinoć do 3. jula na sportskim terenima kod Kulturnog centra u Inđiji održava se 23. muzički festival „Scena fest“. Kao i prethodnih nekoliko godina, i ove publika može očekivati vrhunsku zabavu slušajući nastupe najvećih regionalnih muzičkih zvijezda.

Prvog dana festival je otvorio nacionalni ansambl „Kolo“, nastupala su i sva kulturno umjetnička društva sa teritorije opštine Inđije. Drugog dana na binu je izašao Aca Lukas i priredio koncert za pamćenje

Foto: Hype
Foto: Hype
Foto: Hype

Zdravko Čolić svoj koncert imaće u subotu sa početkom u 21 sat, nedjelja je rezervisana za nastup Neleta Karajlića, a posljednjeg dana poslastica za ljubitelje zvuka violine i klasične muzike koncert – Stefana Milenkovića.

Peta dana, pet žanrova muzike, odnosno za svakog po nešto, koncept je “Scena festa”. I ovogodišnji “Scena fest” se realizuje u organizaciji Kulturnog centra Inđija, a pod pokroviteljstvom opštine Inđija. Ulaz je i ove godine besplatan za sve građane.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS