calendar

Nedelja 20. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
SKANDALČINA Majka Aneli Ahmić iznijela strašne uvrede na račun Ene Čolić i Karića! Aflek se igra vatrom, doveo bivšu ženu pred Dženifer Lopez: Napetost bila na vrhuncu Mišo Banjac objavio “Voli me do boli”, Sofra ga proglasio nasljednikom Džinovića i Bešlića “KREZAVA BABA, ŽELI DA ISPROSI PARE OD MENE, UHODI ME” Asmin Durdžić za Hype TV RASKRINKAO ANELINU MAJKU: Evo kakav pakao proživljava Borac u derbiju pobijedio Željezničar i izjednačio se na vrhu tabele sa Zrinjskim Haos u Mostaru: Velika tučnjava Ultrasa i Red Armya, više osoba povrijeđeno Adil u zagrljaju Nine Badrić: SREĆO MOJA NAJVEĆA! U Sarajevu preminuo 33-godišnji muškarac: Izboden na putu za Igman “ZVALA ME JE DA JOJ OPROSTIM” Tara Simov brutalno o Anđeli Veštici nakon JEZIVOG NASILJA: “Dužna mi je 450.000 dinara” ŠOK! U EMISIJI “MALE STVARI” OTKRIVENE SVE TAJNE I MUKE ESTRADNIH PJEVAČA: “Budiš se u 2 ujutru, a u 4 ujutru imaš let, TO NE VIDE NA INSTAGRAMU” “PRIJE PAR MJESECI SE TO DESILO…” Uplakana Tina Ivanović progovorila o NASILJU Završeno snimanje spota za hit “KRIK”: Novi album Lukasa očekujte u prvoj nedjelji novembra a nove pjesme Mire Škorić u decembru “UČESNICI ĆE IMATI KONTAKT SA SPOLJNIM SVIJETOM!” Saša Mirković otkrio nepoznate detalje “IMANJA”! Ovo do sada nije viđeno kod nas! (VIDEO) SRAMOTNO! Dušica Jakovljević ODVALJENA OD ALKOHOLA vodi program na televiziji! “Ova definitivno nije više za TV” (VIDEO) EKSKLUZIVNO SVAĐA MILICE I SOFIJINE MAJKE? ONA IMA MOMKA U ZATVORU? Terza na aparatima? Šok ogroman! MILICA STALA U ODBRANU SOFIJE! Svi šokirani njenim potezom (FOTO)

Aca Lukas održao još jedan spektakularan nastup u našem glavnom gradu: Hvala Sarajevo, osjećao sam se kao kod kuće (VIDEO)

Objavio: RHT
20/10/2024 12:30 PM

Aca Lukas: Hvala Sarajevo

Najveća balkanska muzička zvijezda Aca Lukas sinoć je u sarajevskom “Coleseum-Clubu” održao još jedan spektakularan nastup u našem glavnom gradu o kojem će se sigurno pričati dugo.

Foto: You Tube

Aca Lukas: Hvala Sarajevo

Lukas je prepunu salu zabavljao preko tri i po sata.

“Bilo mi je predivno veče. Osjećao sam se kao kod kuće” – rekao je Lukas u jednom dahu, te dodao:

View this post on Instagram

A post shared by Hype TV 2 (@hypetv2.rs)

– Hvala Sarajevo! Hvala @coloseumclubcasinos! – dodao je on.

Foto: ATA images/HypeTV

Pogledajte bar dio atmosfere, koju je Lukas sinoć doveo do “zapaljenja”

Premijera filma “Stravično”

Podsjetimo, drugi dio trilogije “Kafana na Balkanu” pod nazivom “Stravično” biće prikazan 19. novembra u Beogradu u impozantnom Sava Centru. Ovdje možete pronaći KARTE, a poslije premijere filma, biće održan i koncert Lukasa i Folk House benda.

Posle uspjeha filma “Pokidan”, gledaoci će uživati u ostvarenju nazvanom po istoimenoj pjesmi Ace Lukasa – “Stravično”. Uloge tumače Mladen Sovilj, Ivan Đorđević Džudi, Branka Katić, Andrija Kuzmanović, Jovo Maksić…

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Takođe, treba napomenuti da je bioskopska premijera filma “Stravično” u Ljubljani, u Areni Stožiće 23. novembra 2024. godine. KARTE OVDJE.

Pročitajte i: Dnevni horoskop za nedjelju, 20. oktobar 2024: Djevicu očekuju neplanirane obaveze, Lav prilično iscrpljen, Strijelac spreman za akciju, a Vi?

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS