calendar

Petak 26. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Đoković iz olimpijskog sela objavio fotografiju s dvojicom hrvatskih sportista MENSUR AJDARPAŠIĆ SE SKINUO! Pokazao čime raspolaže i šokirao sve! (FOTO) OVO JE MEMU NAJVIŠE ZABOLJELO? Elmedin oštro proziva, a snimak koji sad puštamo otkriva najveću tajnu! Je li ovo najpodlija mobilna aplikacija ikada “REKAO MI JE DA GA ČEKAM U WC-U I DA BUDEM TIHA!” Janjuš pokušao da SAKRIJE od kamera, ali ONA je priznala SVE DA LI STE ZNALI? Značenja boja olimpijskih krugova i njihova simbolika Otvaranje Olimpijskih igara: Cerić i Pezer ponosno iznijeli zastave BiH “PRIZNAJEM, BILO MI JE TEŠKO” Melina priznala kako joj je bilo pred kraj braka sa Harisom i iznela šokantne detalje “STOJAN JE MOJA NAJVEĆA LJUBAV! Planirali smo djecu” Reperova bivša BLOKIRANA svuda, a sada otkrila SVE DETALJE odnosa “Išla sam mu pred kuću” Pinkova producentkinja ostaje iza rešetaka: Produžen pritvor Nini Kovačević koja je pijana pregazila djevojčicu “Svi telefonski POZIVI U RIJALITIJU SU NAMJEŠTENI!” Asmin o “lažnoj komšinici” i Staniji, a Lepog Miću PATOSIRAO! (VIDEO) Ako ste rođeni u ovom znaku, čeka vas LUDAČKA SREĆA: Evo ko će imati najviše para u avgustu TO JE TO OD PREDAHA, PONOVO SE PALE ALARMI: Paklene temperature se vraćaju, ovog dana biće najgore Velika pljačka u Sanskom Mostu potresla javnost: Kako je moguće imati 1,7 miliona KM u kešu Lukas podržao Draganu za njen koncert u Banjaluci! “Ona radi pošteno koncert i prodaje ulaznice, pustite me tih “besplatnih” koncerata drugih izvođača, jer to uvijek narod plati”! Šou u Banja Luci! Dragana Mirković pokidala sa prodajom karata! Ceca demantovala da nastupa, pa je zamijenila Karleuša!

ACA LUKAS NAPRAVIO VEČE ZA PAMĆENJE! Zapalio masu na Krku, svi u transu zbog folkera!

Objavio: RHT
26/07/2024 3:00 PM

Aca Lukas napravio veče za pamćenje

Aca Lukas je juče održao spektakularan nastup! Folker je na Krku, u klubu Diamond napravio opštu pometnju.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pjevač je pred hiljadama obožavalaca još jednom pokazao zašto važi za jednog od najboljih izvođača na domaćoj muzičkoj sceni. Poznat po svojoj energiji, ali i mnogobrojnim hitovima, publika je imala priliku da uživa i doživi nezaboravan provod na Lukasovom nastupu. Atmosfera je bila sjajna, svi su horski pjevali sa folkerom.

Podsjetimo, Aca Lukas već mjesecima vrijedno radi na novom albumu koji će u narednim mjesecima biti objavljen zajedno sa ekranizacijama za svaku pjesmu.

Aca Lukas napravio veče za pamćenje

Aca Lukas riješio je da ponovo okupi svoje fanove na najvećem stadionu u Srbiji, na Marakani 2025 godine, prema riječima Saše Mirkovića, a pripreme za ovaj spektakal uveliko su u toku.

Lukas je 2013. napravio opšti šou na ovom mjestu, pred više desetina hiljada ljudi. Koncert je bio otvorio hitom „Nešto protiv bolova”, pa odmah publiku bacio u trans.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:“Zaštita od sunca, hlora i morske vode: Evo kako njegovati kosu u ljetnim danima”

Odabir šampona

Lijepa kosa počinje pravim odabirom šampona, a za suhu kosu najbolji su izbor oni na bazi makadamije, ulja jojobe i nektara plave agave, koji hrane vlasi i vraćaju joj vlagu. Također, kosu treba prati dva do tri puta sedmično, sve češće od toga je dodatno isušuje i oštećuje. Učestalo pranje kose skida zaštitna ulja s vlasišta, pa vlasi brže pucaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS