calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati

ACA BULIĆ OTKRIO: Ovako sam postao milioner!

Objavio: RHT
02/03/2023 1:30 PM

Dragan Aca Bulić, bivši dečko Ane Ćurčić je otkrio da je bio milioner, te priznao da je lako zarađivao dok je živeo u Londonu. Kako i sam kaže, na dnevnom nivou je pravio ozbiljne sume, te ulagao u nekretnine, ali i u sve drugo što poželi.

Foto: Printscreen Youtube

– U životu sam mnogo zarađivao, postao sam milioner, a doktor nauka je završio dva fakulteta i jedva da ima od čega da živi. Da nisam preuzeo očeve poslove, živeo bih jedan sasvim normalan i miran život. U Londonu sam na dnevnom nivou zarađivao 80.000 funti, pa izračunajte koliko sam bio u plusu. Imao sam mnogo u nekretninama, izdavao sam sobe, diskoteke i kafiće. Kupio sam svašta i napravio malu imperiju kroz nekoliko godina. Mogao sam tamo lagano da ostanem da živim, ovde bih teže zaradio taj novac da sam ostao. Treba da razlikujemo intuiciju od straha. Odlučio sam da nastavim s očevim poslovima i, iako je delovalo da je pogrešno, na kraju se ispostavilo da sam napravio pravi potez. Miran život sam zamenio ovim ovde u Srbiji i to me je napravilo ovim što sam danas. Mala doza straha je inspirativna da nas pokrene da uradimo neke stvari, a u većim količinama blokira – kazao je Aca.

Foto: Printscreen YouTube

– U životu mi je intuicija uvek bila jaka, tako da sam na kraju otišao na kurseve da saznam kako funkcioniše i šta mi pokazuje. Veče pre nego što se desilo sve ono s ocem sanjao sam da mi je ispao kec, prvi zub. Kad sam se probudio, zvao sam babu da mi kaže šta taj moj san znači, ona nije htela da mi objasni i uveče se desilo to što se desilo. Dešavalo se to u hiljadu situacija, ali i ne smem da pričam sve. Mogu samo da kažem da je bilo vezano i za posao, za moj put i sve ostalo što se dešavalo. Intuicija me nikada nije prevarila – zaključio je Bulić.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba / kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS