calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji ”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan

“Srpska Open”: Oboren rekord

Objavio: RHT
24/04/2023 11:44 AM
Na teniskom turniru u Banjoj Luci je bilo 70.000 posjetilaca / Foto: Srpska Open

Počelo je kišnim jutrom, a završilo se suncem i osmjehom na licima svih koji su posljednjih mjeseci predano radili da teniski ATP turnir 250 “Srpska Open 2023.” bude turnir o kojem će se pričati širom svijeta.

– Prepoznali su i Banjalučani dobru nameru organizatora, a prije svega trud da se na turnir dovedu najveća imena svjetskog tenisa predvođena Novakom Đokovićem. Zato i ne čudi što su oboreni rekordi u svakom segmentu “Srpska Opena”. Podrška sa tribina igračima nije manjkala i već od prvog dana ljubitelji tenisa bili su uz svakog igrača, dok su oni sa malo manje sreće da dođu do ulaznica, zabavu potražil u navijačkom selu. Brojka od oko 70.000 posjetilaca na turniru raduje. Oboren je rekord, a za to su zaslužni navijači. Podržali su turnir punog srca – saopćio je organzator teniskog ATP turnira 250 “Srpska Open 2023.”.

Tagovi:

  • Srpska Open
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS