calendar

Utorak 9. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DŽABA TI SVE KAD NE MOŽEŠ DA IMAŠ DJECU! Ivan Marinković “udario” Jelenu gdje je najviše boli, ovo niko nije očekivao! ŠOK NA KONCERTU DRAGANE MIRKOVIĆ! Pjevačica HITNO prekinula sve, u publici nastao OPŠTI HAOS zbog nje! (VIDEO) AKO BUDE IZABRALA NJEGA, OTKAČIĆEMO MI NJU! Brutalno oglašavanje člana porodice Mione Jovanović, šok obrt pred sam kraj rijalitija! Španija srušila Francusku i plasirala se u finale Evropskog prvenstva Potrošači u BiH najviše se žale na komunalne i telekomunikacijske usluge, na cijene gotovo niko Nekadašnja učesnica rijalitija iz Dubaija prenijela kokain vrijedan 63 miliona eura, “pala” na aerodromu Borac igra dvomeč od 1,7 miliona eura: Ovo je novac koji su osigurali Sarajevo, Velež i Zrinjski JELENA NASRNULA NA IVANA! Nakon skandala o prevari, obezbjeđenje munjevito uletjelo, haos epskih razmjera! MILICA MILŠA SE PREPOLOVILA! Glumica znatno smršala, pa objavila fotku u bikiniju, a komentari pohvale samo pljušte! (FOTO) Jednom miss, uvijek miss: Ana Mirjana Račanović i danas plijeni ljepotom Pokazao kako se Balkanci ponašaju u all inclusive hotelima, pa nasmijao internet: Sve smo mi to platili IZGUBILA SAM ŠEST GODINA SA NEKIM KO NIJE ŽELIO DJECU! Jelena Marinković šokirala prizanjem: Sada je sve gotovo! Bugarske pjevačice objavile pjesmu pod nazivom “Lepa Brena”, slušatelji poručili: Blago gluhima Grčka šokira cijenama: Korištenje peškira za plažu košta 150 eura ATRAKCIJA NA MEDITERANU: Đina Džinović kao morska nimfa! PROCURIO PRIVATNI SNIMAK JOVANE I ŽELJKA JOKSIMOVIĆA! Opustili se u bazenu, scene izazvale opšti haos! (VIDEO)

Varešanović: Drago mi je što se vraćamo na naš stadion

Objavio: RHT
23/04/2023 4:00 PM

Fudbaleri Sarajeva danas od 18 sati na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović Hase” dočekuju Tuzla City, u 27. kolu m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine. Bit će to povratak bordo tima na Koševo nakon osam mjeseci pauze zbog radova na postavljanju novog travnjaka

Loša statistika

– Sigurno je da neće biti nimalo lako, s obzirom da u posljednjih pet utakmica protiv njih imamo četiri poraza i jedan neriješen rezultat – rekao je trener Sarajeva Mirza Varešanov i dodao:

– Drago mi je što se vraćamo na naš stadion. Moramo biti skoncentrisani od prve do zadnje minute i dosta progresivniji nego što je bilo na duelu protiv Sloge. Od prve minute ćemo nastojati da ostvarimo dobar rezultat. Motiv nam je i stadion Koševo, gdje se vraćamo nakon osam mjeseci. Tu imamo mnogo novih igrača koji ne znaju kako je uopšte igrati na tom stadionu, kakva je atmosfera i ambijent. Nadam se da će to pozitivno uticati na njih, da pružimo pravu partiju i da ostvarimo dobar rezultat.

Mirza Varešanović / Screenshot

Igrački kadar

Trener Sarajeva se osvrnuo i na neigranje nigerijskog desnog beka Muse Muhammeda.

– Imamo osam stranaca, a po pravilniku je dozvoljeno pet. To je najveći problem što se tiče Muse. Naša procjena je da su nam potrebniji igrači sa stranim papirima na nekim drugim pozicijama. On dobro radi, a imao je jednu nesreću nakon priprema u Antaliji. Tri sedmice je bio van trenažnog procesa zbog povrede lože. Ispao je iz ritma, ali tu je u rosteru, trenira i čeka svoju šansu – rekao je Varešanović i dodao:

– Olakšavajuća okolnost je što je Jelić Balta dobio naše papire, tako da se otvara prostor za još jednog igrača sa stranim papirima. Opet, na poziciji desnog beka imamo Mulalića, koji ima 19 godina i koji je projekat kluba. Ima kvalitet i budućnost je kluba.

Utakmicu Sarajevo – Tuzla sudit će Ermin Sivac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS