calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
I bez reklame, pjesma je postala hit: Dragana i Aca već imaju 30 miliona pregleda! Borac se dugo mučio, pa za 19 minuta razbio očajni GOŠK LUNA I MARKO ZAVRŠILI U HITNOJ! Drama u Crnoj Gori, evo šta im je prekinulo ljetovanje! Sarajevo: Migranti se sukobili na Stupu, jedan od njih ustrijeljen iz vatrenog oružja “BACIO ME JE NA POD VELIKOM BRZINOM, MORAĆU NA REHABILITACIJU!” Goga Sekulić promijenila ploču i otkriva SVE DETALJE SAOBRAĆAJKE! ŠOK SLIKE MILJANE KULIĆ! Najveća transformacija u istoriji rijalitija! (FOTO) Bivša manekenka bez šminke odbranila titulu: Jedna od najljepših Hrvatica ikada NAKON BROJNIH SKANDALA, OTKRIVEN ANELIN PAKLENI PLAN! Niko nije slutio ovakav potez! Evo kome je pomogla! ŠOK! STRAVIČNO! Radnik pekare ŠAMARA ŽENU NA ULICI! Procurio snimak nasilja GORŠTAK I KOMŠIJE ISPRIČALI SVOJU PRIČU! Kristina samo želi Jovanov zagrljaj, a šta DOKTORI KAŽU? Bred Pit sa djevojkom Ines de Ramon na crvenom tepihu na ovogodišnjoj Veneciji STANIJA ZANIJEMILA OD ŠOKA! Evo gdje je Asmin otišao, u jeku skandala o raskidu, Durdžić se odlučio na ovo! ON MI GOVORI KAKO ME JANA I FATIMA OGOVARAJU! MEMU NE SMIJE VIDJETI DA SE NE PREPADNE! Elmedin pokazao papagaja Zmajevi se okupili u Ajndhovenu, Barbarez poručio: “Nismo došli biti sparing partner” Prije 17 godina napustio nas je Safet Isović: KAKO SE SAJO POSTIDIO ŠTO PJEVA SAM O SEBI “DOBRO SAM PROŠLA” Prvo oglašavanje Goge Sekulić nakon što ju je udario automobil!

Glumac zbog uloge u filmu izgubio 70 kilograma

Objavio: RHT
22/04/2023 11:06 AM

Glumac Tim Rilbuto (Realbuto) drži rekord za najveći gubitak težine zbog ulogu u svom novom filmu. Realbuto glumi pretilog pacijenta s multiplom sklerozom, koji se bavi boksom nakon smrti oca kako bi prevladao ličnu tragediju i pronašao unutrašnji mir. Film “Bobcat Moretti” snimljen je u dvije faze kako bi glumac stigao poraditi na svom tijelu za drugu polovinu filma, a objavljen je prošle godine. Film je režirao Rob Margolis (Margolies), a uz Rolbuta glume Vivica A. Foks (Fox), Tarin Mening (Taryn Manning), Met Piters (Matt Peters), reper Kulio (Coolio) i Seli Kirkland (Sally).

Drži rekord

Glumac je težio gotovo 180 kilograma i produkcijski tim mu je dao godinu dana da smrša za drugu polovinu filma kada su počeli snimati krajem 2020. Rilbuto je izgubio 70 kilograma za ulogu i sada drži rekord za najveću izgubljenu težinu, a slijedi ga Kristijan Bejl (Christian Bale), koji je navodno izgubio oko 30 kilograma za film The Machinist iz 2004.

Produkcijski tim ponovno je započeo snimanje sredinom 2021., nakon što je Rilbuto smršao i dostigao prag potreban za lik boksača. Poznato je da je hirurški stavio prsten na želudac, a podvrgao se i napornom treningu i režimu prehrane kako bi došao u dobru formu. 

Tim Rilbuto smršao 70 kilograma. Printscreen

Rilbuto, koji misli da je prije bio “nezdrav”, rekao je:

– Primijetio sam promjenu u svojoj energiji i unutarnjem zdravlju, ne samo vanjskom. Ovaj film mi je promijenio život ne samo što se tiče karijere. Također mi je spasio život, doista vjerujem u to. Sada imam puno više energije i elana.

Također je rekao da je zahvalan izvršnom producentu i svom treneru Eriku Potempi, koji u filmu glumi njegovog oca u flashback scenama, što nisu odustali od njega.

Šest treninga sedmično

– On je zvijer koja mi nije dopustila da odustanem bez obzira na to kako sam se osjećao. Preporučujem da svako uzme trenera poput njega, koji je uvijek na vašoj strani bez obzira na sve. Vježbali smo šest puta sedmično. Kad god smo radili na treningu boksa, to mi se svidjelo. Stvarno mi je pomoglo da se uživim u lik – rekao je Rilbuto i dodao:

– Moj savjet onima koji žele smršavjeti, čak i u najtežim danima, onim danima kada ste najviše iscrpljeni, jest da vježbaju. Razgovarajte sa svojim trenerom ako ste potišteni, nemojte ići u ponor loše hrane. Iako je to, naravno, puno lakše reći nego učiniti.

(Avaz.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS