calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kao preslikan: Ljudi u nevjerici koliko sin Bobana Rajovića liči na pjevača Ako si mislio pobjeći ulazim ti na žurku šugo? Mirza Hatić ulazi da Kadri objasni neke stvari! Sve za ljubav: Fatima aminovala da dođe treća žena! Sarajevo: Sudar dva automobila na raskrsnici kod Željezničke stanice Kontroverzni lijek uništava Kristinu Agileru, javnost zabrinuta: Je li to stvarno ona? Otkrivamo s kim je sada već bivša supruga prevarila Milana Kalinića? Kad treća žena ulazi u Elmedinov harem? Ovo je njegova budućnost, sada je to svima jasno! FATIMA I JANA U ŠOKU! OVDJE SADA ŽIVE SAVA I ADRIANA! Džehverovići preko noći napustili Srbiju i otišli za Dubai, njihova porodica neutješna! (FOTO) CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dijete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale Fatima ronca: Jano, ja čim sve završim, ti se pojaviš i glumiš radnicu! Imaš li obraza?! POTRESNA OBJAVA PJEVAČICE! Nadežda Biljić se slomila pa samo izustila: “U šoku sam…” Anđela ovdje otkrila da želi bebu u rijalitiju? Zvezdan sve priprema da joj saspe u lice Šta su pokazali podaci Federalnog zavoda za statistiku: Evo koliko je u augustu bilo turista Regionalni mediji pišu: Nastavak filmske trilogije “Kafana na Balkanu” željno se iščekuje u Hrvatskoj ĐOKOVIĆ PONOVO U KINI Novak stigao u Šangaj, evo kako su ga dočekali (VIDEO) Primož Ulaga: Lijepo je u Sarajevu, vraćaju mi se sjećanja na početak Olimpijade

Jedina žena na listi: Taylor Swift među 10 je najplaćenijih zvijezda na svijetu

Objavio: RHT
20/04/2023 2:55 PM

Foto: EPA

TAYLOR Swift jedina je žena koja se našla na Forbesovoj listi 10 najplaćenijih zvijezda na svijetu. Pjevačica je u utorak zauzela deveto mjesto na Forbesovoj godišnjoj listi najbolje plaćenih zabavljača na svijetu, što je čini jedinom ženom koja se pojavila u prvih deset.

Velika zarada

Pjevačica je zaradila 92 miliona dolara u prethodnoj godini, a prijavljeni prihod proizlazi iz prodaje albuma, streamova, ugovora o licenciranju i sinkronizaciji. Podsjetimo, Swift je prošle godine objavila svoj 10. studijski album Midnights, koji je srušio sve rekorde.

Naime, album je srušio Spotifyev rekord za najveći broj jednodnevnih streamova i prodao najviše vinilnih ploča u jednoj sedmici 21. stoljeća te tako postao najprodavaniji te godine.

Ko se još našao na listi?

Na samom vrhu Forbesove liste je rock bend Genesis koji je zaradio 230 milijuna dolara po prodajnom mjestu. Na drugom mjestu je Sting sa zaradom on 210 milijuna dolara, a Tyler Perry našao se na trećem mjestu popisa sa zarađenih 175 milijuna dolara.

Na listi su se našli i tvorci South Parka Tyler Parker i Matt Stone, kao i tvorci Simpsona James L. Brooks i Matt Groening, ali i Brad Pitt, Rolling Stones, James Cameron i Bad Bunny.

Tagovi:

  • Taylor Swift
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS