calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Drama u Frankfurtu, Portugal poslije penala prošao hrabru Sloveniju Žene lude za ovom haljinom Meline Džinović KRATKO I JASNO! Oglasila se Jelenina porodica nakon vijesti da je Zoran u vezi sa Indi Aradinović! POSTAVLJAJU STANDARDE Saša Mirković i Aca Lukas pokorili ljetnu sezonu! Tako to rade istinske estradne zvijezde EKSKLUZIVNO VEČERAS U “D-CASTU” Porodica Tome Zdravkovića OŠTEĆENA ZA MILION EURA?! Ko krši AUTORSKA PRAVA I KOJE SU POSLJEDICE? Snažno nevrijeme stiglo i u našu zemlju: Led i olujni vjetar pogodili ovaj dio BiH (VIDEO) “SVA SREĆA DA JE POLICIJA BRZO STIGLA” Tamara Đurić EKSKLUZIVNO ZA HYPE nakon što ju je navodno napao bivši dečko: “Sebi je lomio ruke” ZORAN MARJANOVIĆ U VEZI SA INDI?! Uhvaćeni na bazenu dok razmjenjuju nježnosti! STANISLAV BACIO MAJU NA POD! Skandalozno ponašanje Marinkovićke, nastavlja da se ponižava, gledaoci zgroženi! Konačno lijepe vijesti: Od Enesa Begovića mnogi ovo nisu očekivali HITNO SE OGLASILA TAMARA ĐURIĆ! Starleta otkrila sve, pa svima poslala jasnu poruku! ANA KORAĆ ISKOPIRALA SORAJU?! Svi pričaju o njenim obrvama, ogromne su, komentari se samo nižu, fotka se širi mrežama Uspavanka riješena golom Kolo Muanija: “Trikolori” prošli u četvrtfinale OVO JE NOVI DEČKO MINE VRBAŠKI! Za četiri sezone imala je 14 partnera, sada se potpuno povukla i NESTALA! (FOTO) ŠA SAZNAO ŠTA SU MIONA I STANISLAV RADILI U HOTELU! Sve mu priznala, i to u lice, Nenad na ivici nervnog sloma! HYPE TV PROGRAM ZA UTORAK 2. JUL 2024. GODINE! City Hype vam donosi NOVE PIKANTERIJE!

SRPSKA OPEN 2023 Đorđe Đoković: Presretan sam šta smo sve uradili do sada

Objavio: RHT
17/04/2023 12:30 PM

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković u 2. kolu ATP turnira 250 “Srpska Open 2023.” priželjkuje reprizu finala Rolan Garosa sa Stenom Vavrinkom (Stanislas Wawrinka), ali ovaj put sa drugačijim ishodom, otkrio je Đorđe Đoković, direktor teniskog turnira u Banjoj Luci. Naglasio je je sve spremno za vrhunske igrače i mečeve.

Dobar tenis

– Borna Ćorić, Gael Monfis, Andrej Rubljev, Sten Vavrinka, pa srpski reprezentativci Krajinović, Kecmanović, Lajović, Đere, Hamadović, garantuju veoma dobar tenis – rekao je Đorđe Đoković i dodao:

– Srpski derbi je odmah na startu, uživat ćemo, ko god da pobijedi

Istakao je da je jučer, u nedjelju, nekoliko hiljada gledalaca prošlo kroz Park “Mladen Stojanović”.

– Vidjeli su terene, gledali nekoliko dobrih mečeva, a ono pravo tek slijedi – istakao direktor teniskog turnira 250 “Srpska Open 2023.”.

Vrhunska organizacija

Organizacija turnira je vrhunska, što nije teško primijetiti.

– Presretan sam šta smo sve uradili do sada. Hvala predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, gradonačelniku Banje Luke Drašku Stanivukoviću, koji su stali iza nas, jer malo ko je vjerovao da će ovo sve ovako izgledati poslije četiri mjeseca. Vjerujem da će ova novoizgrađena arena poslije tenisa poslužiti mnogim sportistima da postižu vrhunske rezultate – naglasio je Đorđe Đoković.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS