calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji

Emina Jahović priznala šta misli o novoj partnerici svog bivšeg muža

Objavio: RHT
17/04/2023 10:54 AM

Emina Jahović prije nekoliko godina razvela se od bivšeg muža Mustafe Sandala sa kojim ima dva sina. Izbjegavala je da govori na tu temu, ali je ipak priznala da je razvod bio jako neprijatno iskustvo. Dodala je, i nakon brakorazvodne parnice, idalje je na sudu sa bivšim mužem zbog njegovih neprimjerenih postupaka.

“Ja sam prvi put bila na sudu kada sam se razvodila… I dalje sam na sudu sa svojim bivšim mužem, zato što je uradio neke stvari koje nekako nisu pristajale nekome ko je otac moje djece. I željela sam da ne izgubi tu vrstu odgovornosti, koju je obećao onoga dana kada smo se razvodili” – rekla je nedavno Emina u emisiji “Una, due, tre”.

INSTAGRAM

Mustafa Sandal, Eminin bivši, muž nedavno se ponovo oženio, a ona je rekla svoje mišljenje o njegovoj novoj izabranici.

“Ja sam samo željela da budem sigurna da izbor koji pravi bude pravi i da to ne bude jednu godinu ovako, a drugu onako, toga se i ja čuvam, jer ne želim da u život moje djece svake godine ili svakih šest mjeseci ulazi neki drugi čovjek”- zaključila je pjevačica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS