calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Izašao prvi trailer za film o Draženu Petroviću: Legendarnog košarkaša utjelovio bh. glumac USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom! Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja!

Šetkić i Fatić spremni za današnji početak teniskog spektakla u Banjoj Luci

Objavio: RHT
16/04/2023 10:07 AM

Teniski turnir ATP 250 „Srpska Open 2023.“ počinje danas u Banjoj Luci. Na teniskom kompleksu u parku „Mladen Stojanović“ danas bi trebalo da se odigra osam mečeva kvalifikacija, ukoliko to vremenske prilike budu dozvoljavale.

Bh. teniser Aldin Šetkić danas će igrati protiv Moldavca Radu Albota, dok će Nerman Fatić u trećem meču današnjeg programa kvalifikacija igrati protiv Šveđanina Eliasa Imera.

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur, podsjetimo, dobio je „wildcard“ za nastup u glavnom žrijebu turnira „Srpska Open 2023.“, a u 1. kolu igrat će protiv kvalifikanta.

Današnji program kvalifikacija počinje u 11 sati, a sastaju se: Aldin Šetkić – Radu Albot, Dmitar Kuzmanov – Luka Nardi, Artur Fils – Frančesco Maestreli, Nerman Fatić – Elias Imer, Liam Brodi – Valentin Vaherot, Dino Prizmić – Matia Belući, Fabian Marozan – Abdulah Šelbej, Artur Kazau – Lukas Klein.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS