calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji ”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven!

Đorđe Đoković: Nevjerovatan žrijeb, očekujem da vidimo reprizu dobrih mečeva Novaka sa Vavrinkom

Objavio: RHT
15/04/2023 4:17 PM

Direktor teniskog turnira “Srpska Open 2023.” Đorđe Đoković nije skrivao dobro raspoloženje poslije žrijeba parova, a otkrio je i kada u Banju Luku dolazi najbolji teniser svijeta Novak Đoković.

– Novaka očekujemo tokom sutrašnjeg dana ili u ponedeljak. U svakom slučaju bit će tu uskoro, da se pripremi za veliki derbi –  aludirao je Đorđe Đoković, na meč 2. kola sa jednim od najboljih tenisera na svijetu Stenom Vavrinkom.

Zanimljiv je i ostatak žrijeba, a upravo se i na to osvrnuo direktor turnira.

– Nevjerovatan žrijeb, svi domaći igrači su u vrhu. Nema lakih protivnika. Očekujem zaista da vidimo reprizu dobrih mečeva Novaka sa Vavrinkom. Definitivno, bit će ovo zanimljiv turnir. Imamo sada priliku da gledamo neka od neverovatnih rivalstava. U Banjau Luku su došla velika imena svjetskog tenisa i zadovoljan sam zbog toga – rekao je direktor teniskog turnira “Srpska Open 2023.”

Ono što bi donekle moglo da pokvari raspoloženje, jeste najavljena kiša u Banjoj Luci, ali se svi uzdaju da će veliki oblak zaobići teniski kompleks.

– Ukoliko bude kiše nemamo plan B. Ostaje nam da spojimo snage i da “oduvamo” sve oblake što jače. Vidim da nas je danas zaobišla kiša. Nisam meteorolog, ali bih volio da puhne jak vjetar i rastjera oblake, a tim bolje za nas – dodao je on.

Banja Luka se u minulih nekoliko mjeseci promijenila, umila, osvježila, što su primijetili i igrači, kojima nije prvi put da borave u BiH.

– Igrači su prepuni pozitivnih komentara. Neki su nedavno boravili na čelendžeru u Banjoj Luci, svi ističu nevjerovatnu promjenu. Zatekli su drugi grad, ne samo teniski centar, već i ulice. Banja Luka se osvježila, renovirala, ne samo da je ljepša, već je i čistija. Zahvalni smo narodu Republike Srpske koji nas podržava na ulicama i društvenim mrežama. Privilegija je biti u Banjoj Luci. Nadamo se da će ovo samo biti početak velikih događaja u ovom gradu –  zaključio je Đorđe Đoković.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS