calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO”

Nada Topčagić: Stjuardese su me pijanu nalazile na WC šolji!

Objavio: RHT
08/10/2021 10:44 AM
Nada Topčagić priznaje da mora da bude pod dejstvom alkohola kako bi preživela let!

Folk pevačica Nada Topčagić priznala je da nikad avionom ne putuje trezna jer ne može da prevaziđe strah od letenja!Pevačica tvrdi da jedino alkohol može da joj pomogne da se malo smiri, ali joj je u mnogim situacijama i odmogao jer se tako, u pripitom stanju, svaki put izblamira. Jednom prilikom su je čak mrtvu pijanu, kako sama kaže, stjuardese izvlačile iz toaleta.

“Avion je bio u kvaru i tri sata im je trebalo da ga poprave. Mnogo sam se uspaničila dok su ljudi oko mene spavali, a ja nisam mogla oka da sklopim. Otišla sam u toalet, spustila dasku i sela na WC šolju. Uzela sam flašu alkohola i ubila sam se ko majka. Sedela sam tako dok su mi stjuardese kucale na vrata i molile me da izađem, a ja sam ih odbijala jer su mi se u pijanoj glavi motale ideje da ću u WC preživeti pad. Tad sam bila veoma popularna i bilo mi je žao da umrem”, otkriva Nada.

“Mnogi su mi govorili da popijem tablete za smirenje, ali od toga ne mogu da zaspim, alkohol je mama za sve. Uvek sam bila mrtva pijana da bih izdržala”, dodala je pevačica.

Nadin strah od letenja datira još od davne 1977, a nije uspela da ga prevaziđe do današnjih dana. Folkerka je privremeno rešenje za svoje probleme pronašla u čašici i ne smeta joj što zbog toga iza sebe svaki put ostavi neki skandal, jer je za nju to borba između života i smrti.

Izvor:scandal.in.rs/hypebih.ba

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS