calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom! Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji”

Varešanović: Situacija na tabeli nam ne dozvoljava da kalkulišemo

Objavio: RHT
14/04/2023 2:13 PM

Fudbaleri Sarajeva u subotu (16 sati) gostuju u Trebinju, gdje će protiv Leotara odigrati utakmicu 26. kola m:tel Premijer lige BiH.

– Očekuje nas izuzetno teška utakmica, gostujemo ekipi Leotara, koja je na Policama primila samo šest pogodaka do sada u sezoni – rekao je trener Sarajeva Mirza Varešanović i dodao:

– Situacija na tabeli nam ne dozvoljava da kalkulišemo. Moramo ići na pobjedu u svakoj utakmici do kraja sezone.

Sarajevo je trenutno šestoplasirano i za petoplasiranim Željezničarom zaostaje tri boda. Četvrtoplasirani Velež ima četiri boda više od bordo tima, a trećeplasirani Široki Brijeg je na plus pet. Drugoplasirani Borac je osvojio sedam bodova više od Sarajeva, a nedostižni lider Zrinjski je na plus 24.

S druge strane, Leotar je nakon 25 odigranih kola deveti na tabeli sa 26 bodova. Desetoplasirana Sloboda i jedanaestoplasirana Sloga, koji su na mjestima koja vode u niži rang, imaju po dva boda manje od Trebinjaca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS