calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STRAVIČNO! Radnik pekare ŠAMARA ŽENU NA ULICI! Procurio snimak nasilja GORŠTAK I KOMŠIJE ISPRIČALI SVOJU PRIČU! Kristina samo želi Jovanov zagrljaj, a šta DOKTORI KAŽU? Bred Pit sa djevojkom Ines de Ramon na crvenom tepihu na ovogodišnjoj Veneciji STANIJA ZANIJEMILA OD ŠOKA! Evo gdje je Asmin otišao, u jeku skandala o raskidu, Durdžić se odlučio na ovo! ON MI GOVORI KAKO ME JANA I FATIMA OGOVARAJU! MEMU NE SMIJE VIDJETI DA SE NE PREPADNE! Elmedin pokazao papagaja Zmajevi se okupili u Ajndhovenu, Barbarez poručio: “Nismo došli biti sparing partner” Prije 17 godina napustio nas je Safet Isović: KAKO SE SAJO POSTIDIO ŠTO PJEVA SAM O SEBI “DOBRO SAM PROŠLA” Prvo oglašavanje Goge Sekulić nakon što ju je udario automobil! HEJTERI, BUJRUM NA DOMAĆI NAJBOLJI SOK I PEKMEZ! Elmedin je široke ruke! FATIMA MIJEŠAJ! Savršen izlazak Nives Celzijus iz vode: Nekima se zavrtjelo u glavi zbog ovog snimka Moje dijete će izabrati svoj put! Bog je imao bolji put za mene! KADA SAM RAZBIO GLAVU, TADA SU SIHRE ? ŠTA SARAJLIJE MISLE O CIJENI VOĆA I POVRĆA? Bitno je da ima, a što sam jela 2 banane, sad ću jednu! Alen Islamović kaže da prima užasne prijetnje nakon splitskog koncerta: ‘Ja sam samo Bregovićev zaposlenik‘ MAJA I FILIP CAR KONAČNO UHVAĆENI?! Isplivale TAJNE PORUKE, Stanislav će doživjeti nervni slom, SKANDAL! LOŠE VIJESTI ZA TEODORU I BEBICU nakon ljekarskog pregleda Trojica Sarajlija bježeći od dvije Brazilke pala u ruke policiji

Teodora u centru skandala, milioni gledaju šta radi na snimku!

Objavio: RHT
12/04/2023 2:54 PM

Teodora Džehverović posljednjih mjeseci u centru pažnje domaće javnosti zbog raskida s dečkom, vječitog derbija i eksplicitnih audio snimaka na kojima se navodno čuje ona u zanosu s partnerom.

Pjevačica Teodora Džehverović, koju je domaća javnost nakon muzičkog takmičenja bolje upoznala u rijalitiju Zadruga, u kojem je započela vezu sa Anđelom Rankovićem, našla se u centru skandala, navodno zbog bivšeg saradnika.

Na društvenim mrežama je osvanuo snimak u kojem se navodno čuje Teodora u zanosu sa partnerom, i koji je “samo dio onoga što njen bivši saradnik ima da objavi o njoj”. Pjevačica se ovim povodom nije oglasila, iako je aktivna na društvenim mrežama.

TIKTOK

Posljednjih sedmica slike i snimci koje objavljuje su i više nego izazovni, a jedan od njih na društvenoj mreži TikTok broji čak 2,3 miliona pregleda. U snimku, koji je pjevačica napravila u kupatilu, vidi se kako pjeva pjesmu “Nisam dobra”, obučena u crne, spuštene pantalone iz kojih vire gaćice. Teodora se sve vrijeme mazi po tijelu i uvija, a pratioci su pored gaćica i pantalona, komentarisali i njen dekolte.

Pogledajte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS