calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule! “UDALA SAM SE ZA ČOVJEKA KOJEG NAJVIŠE VOLIM” Mladenci ekskluzivno za Hype TV: “Odmah smo znali da je to to” Potresno oglašavanje trudne Milice Veličković! Njene riječi tjeraju suze na oči KRISTIJAN SAZNAO DA JE KRISTINA IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Evo kako je reagovao! Njegove riječi govore sve! Ljubav stanuje tu, ovo svi detalji početka ove velike ljubavi! Gastozz samo ima strah od Zvezdana? POZNATI STIGLI NA VJENČANJE ALEKSANDRE BURSAĆ! Pjevačice u izazovim kombinacijama, šokirale priznanjima! (FOTO) Sedam godina od smrti Donne Ares: Dostojanstvena i nepokolebljiva – Ja nisam ona što bi pala na koljena TERZINA LJUBAVNICA SE, BEZ SRAMA, JAVNO OBRATILA TRUDNOJ MILICI! Nakon što su ozvaničili vezu, Sofija poručila Veličkovićevoj samo jedno! KAKO JE NIJE SRAMOTA?! Ilda Šaulić pred solistički koncert! “Moj otac neće biti sa mnom fizički, ali će biti prisutan!”

Nermin Bašić predstavljen na Grbavici: Kad je najteže, Željo je najjači

Objavio: RHT
12/04/2023 2:15 PM

Novi šef stručnog štaba FK Željezničar Nermin Bašić danas je i zvanični predstavljen na Grbavici.

– Hvala svima na dobrodošlici, zaista sam dobio mnogo poruka – rekao je Bašić i dodao:

-Nekako, moje srce je plavo. Jako sam sretan i uvijek sam se na Grbavici jako dobro osjećao. Došao sam iskreno s puno emocija, s dosta želje i volje da zajedno s našim navijačima napravimo nešto najbolje za Želju. Ja sam vrlo zahtjevan trener u određenim momentima, međutim ova situacija nije baš previše za moju filozofiju. Jednostavno se moram prilagoditi trenutnom stanju – ekipi, i najbolje izvući iz nje. U ova dva, tri dana nastojat ću da dobijem što više informacija, da se prilagodim svojim momcima.

Puno će raditi na psihološkom planu.

– Mislim da naša ekipa ima ogroman potencijal i kvalitet, da napravimo nešto da se vratimo tamo gdje jesmo i gdje trebamo biti. Ono što Želju krasi, kad je najteže, Željo je najjači, istakao je Bašić i dodao:

Nermin Bašić / Facebook

– Pratio sam Premijer ligu BiH puno, to je liga koja je iznjedrila i mene i mnoge nas. Puno sam bio u kontaktu sa premijerligaškim trenerima. Znam sve, ljudi koji će sa mnom raditi, oko mene, to su vrhunski video analitičari, statičari. Dat ćemo maksimum u ovih mjesec i po dana da znamo sve o svakome, a da svoje nedostatke sakrijemo. Cilj je da vratimo potencijal ovoj ekipi, kao i osmijeh na lice igračima, da igraju fudbal zato što ga vole. Također, želim da navijačima vratim vjeru u Želju i vjeru da Željo može, te da igramo dobar fudbal i postignemo pogodak više nego protivnik – zaključio je Bašić, koji će danas obaviti prvi trening sa Plavim.

Podsjetimo, novi trener Željezničara rođen je 24. novembra 1983. godine. Svoju trenersku karijeru počeo je u NK Travnik, u kojem je prvo bio pomoćni, a potom i glavni trener. Skoro tri godine vodio Metalleghe iz Jajca, a zatim i Tuzla City, tadašnji Simin Han. U Sloveniji je dva puta vodio Radomlje, te Goricu. U Premijer ligi BiH još jednom je predvodio Tuzlu City 2020. godine, a kao pomoćnik je radio u u Angoli, u 1. de Agosto, i Ismailju u Egiptu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS