calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući!

RASKRINKALA JE NAJBLIŽA OSOBA: Otkrivena velika tajna Tee Tairović, nije želela da javnost zna za OVO!

Objavio: RHT
06/04/2023 2:45 PM

Tea Tairović, popularna pevačica sa mnoštvom hitova iza sebe, svoju karijeru započela je veoma rano. Sa samo tri godine, Tea je počela da se bavi baletom, a već u drugom razredu osnovne škole upisala je i baletsku školu.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Međutim, istovremeno je išla u redovnu osnovnu školu, te je već u drugom razredu srednje škole počela i svoju pevačku karijeru.

Majka Tee Tairović, koja je u emisiji “Metar moga sela” govorila o njenom početku, ističe da je bila tu da prikoči ako Tea krene da leti. Kako kaže, njen tata i ona su imali vrlo dobar odnos od samog početka, a za mnoge pevačice se od malena znalo šta će biti njihov poziv i koliko će uspeha imati, međutim, kod Tee to nije bio slučaj.

Porodični prijatelj dodaje da Tea nije bila nešto preterano upadljiva ili glasna, te da se nije činilo da bi mogla da napravi ovako uspešnu karijeru. Ipak, Tea se uspešno probila na estradnu scenu, te danas važi za jednu od najpopularnijih pevačica na Balkanu.

Mama Tee Tairović otkirla je mnogo detalja iz njenog života.

– Ubiće me ako ovo kažem, ali moram, i dan danas gledamo crtane filmove- rekla je ona između ostalog.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS