calendar

Sreda 31. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
U Sarajevu osvanuli plakati koji veličaju bivšu SFRJ i jugoslovenski identitet: “Ima nas” HITNO OGLAŠAVANJE IVANA MARINKOVIĆA NAKON KRIVIČNE PRIJAVE STRUČNJACI UPOZORAVAJU: Građani Republike Srpske brige i strahove rješavaju lijekovima ANITA ŽESTOKO POTKAČILA MATORU! Najveća životna greška Na Olimpijskim igrama 2024. danas nastupaju Lana Pudar i Aleksandra Samardžić: SRETNO NAŠE DAME Dnevni horoskop za srijedu, 31. juli 2024: Ovnovi buntovni zbog autoriteta, Lavovi sve lako osvajaju, Škorpije podložne nesporazumima Snimak iz vrtića koji je oduševio svijet: Mali ljudi HARIS MELINU DIZAO U NEBESA! Kretorka priznala: ”Nijedna ne može da se mjeri sa mnom, ni Sofija Vergara” “NIJE SVJESTAN ŠTA JE URADIO” Potez sina Dragane Mirković razbjesnio javnost Rijaliti zvijezda uživa u Španiji: Ervin Mujaković mami ženske uzdahe SVI U SUZAMA ZBOG ZOLE! Bivši rijaliti učesnik sve šokirao! (FOTO) Detalji tragedije kod Livna: Stariji brat (24), pokušavao SPASITI MLAĐEG (18), te se utopio, drugom se BORE ZA ŽIVOT VELIČANJE VELIKE ALBANIJE! Zbog izjave pjevačicu razapinju na društvenim mrežama Dva najčešća razloga koji dovode do razvoda POTRESNO! “MUŽ ME UDARAO PESNICAMA U GLAVU I BACIO PREKO DJECE!” Ispovijest influenserke Milice Mijović: “Pljunula sam ga i pozvala policiju!” Gornja Višnjica u vodi: Iznenadićete se kad vidite ko najbolje pliva u “Život sa dvije žene”

SKANDALOZNO: Pevačica u epizodi EVRIĆI, TRAŽI PARE ZA INTERVJU!

Objavio: RHT
07/10/2021 6:13 PM

Poznata pevačica narodne muzike, Nada Topčagić, pala je na niske grane.

Ako uzmemo u obzir da život često piše romane, složićemo se da ova situacija više podseća na horor priču, nego na bilo koji roman sa srećnim krajem. Na žalost, ova je priča je jedna od mnogih prožetih realnošću i pohlepom osoba kojima je data mogućnost da steknu mnogo više od pukog imena.

Kada govorimo o velikim imenima estrade, često poimislimo kako im u životu baš ništa ne fali. Čak i onda kad fraza “Imati sve” deluje kao preterivanje, pomislili bismo da bar, sudeći po karijerama, novca ne manjka.

Prinscreen Instagram/topcagicnada

Poznata folk pevačica Nada Topčagić izgleda nije zadovoljna svojim materijalnim statusom, te je rešila da na poziv za intervju, odgovori na vrlo zanimljiv način – tražeći, ni mane ni više, dve hiljade eura kako bi govorila o svojoj karijeri. 

Sve to ne bi bilo toliko zgražavajuće, da Nada nema iza sebe višedecenijsku karijeru. Da li je pevačica samo obuzeta pohlepom?

Podsećamo, Nada je nedavno nastupala na rođendanskoj proslavi slavnog fudbalera Zlatana Ibrahimovića, a nije tajna da sportista voli da se veseli uz njene pesme. Uzimajući u obzir da fudbaler često promoviše pevačicu i njenu muziku, ne možemo a da se ne zapitamo, da li Nada Topčagić zaista nije zaradila dovoljno tokom karijere kako bi utolila svoju glad za materijalnim?

Prinscreen Instagram/topcagicnada
Prinscreen Instagram/topcagicnada

Sigurni smo da je Zlatan izdvojio veliku sumu novca da dovede Nadu da mu peva na proslavi, jer ako za običan intervju zahteva ovoliku svotu novca, nastupi su sigurno još skuplji.

Pohlepa pevačice nas je navela da se zapitamo, da li na tolika primanja pevačića plaća porez? Da li honorare od nastupa i gostovanja u inostranstvu prijavljuje Poreskoj upravi? Gotovinske transakcije je jako teško ispatiti, pogotovo u inostranstvu. Ova pitanja su već za neke više instance, a mi imamo samo jedno:

Čemu li se nadate sa takvim stavom, Nado?

 

AUTOR: hypebih.ba

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS