calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači” 

DRAMA! MILJANU ZAKLJUČALI U KUĆU! Nisu joj dali da se vrati u rijaliti! Isplivali detalji

Objavio: RHT
05/04/2023 6:00 PM

Miljana Kulić tokom žurke u rijalitiju potukla se sa Lazarem Čolićem Zolom, lupila mu je šamar, on joj nije ostao dužan, a zatim je ona skočila u jezero i preplivala ga. Učesnica Zadruge ubrzo je nestala iz rijalitija, a sada se vratila na imanje u Šimanovcima i otkrila gde je bila.

Foto: Printscreen Youtube

Ispričala je da je bila u porodičnoj kući u Nišu, gde su joj majka i otac, kao i da je morala da pobegne iz nje. Kako je rekla majka Marija i otac Siniša zabranili su joj da se vrati u rijaliti, ali da je ona kroz prozor izašla – “Produkcija mi je platila taksi, odbiće mi od honorara. Pobegla sam iz kuće. Bila sam u Nišu, oni me sad vide ovde”, pričala je Miljana Zoli, Aleksandri Nikolić i Filipu Caru.

“Pobegla je iz kuće da oni ne znaju”, potvrdio je Zola.

Foto: Printscreen Youtube

“Prvo nije hteo nijedan taksista da me vozi, jer je Beograd-Niš daleko i mora pare unapred da se daju. Međutim, pozvala sam jednog i čovek me je zvao, rekla sam: ‘Ovde Miljana Kulić iz rijalitija, ne bih da se brukam, evo vam broj od produkcije’. Nisu hteli da me puste u rijaliti, rekli su mu da sedim kući: ‘Sad će da ti se odredi poslovna sposobnost, i kraj. Da budeš nesposobna za rad, psihijatrija da napiše’. Ja odem kod izvršitelja i potpišem to, i trebalo je da krenem. I kad ono zaključana vrata. ‘Aj da vidimo gde ćeš ti da ideš, dosta si ti išla na svoju ruku’, napisala mama kod šefice da spakuje Željka, apsolutno sve njegove stvari i nisu me pustili da odem. Pobegla sam kroz prozor i padnem, puzila sam do kapije i istrčim“, prepričavala je Kulićeva.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS