calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Iva Grgurić ostvarila životni san! Pokreće novi biznis! Evo o čemu se radi

Objavio: RHT
05/04/2023 9:20 PM

Iva Grgurić, bivša rijaliti učesnica i pobednica “Zadruge 3”, odlučila je da pokrene sopstveni biznis.

Foto: Printscreen Instagram

Iva je izjavila da otvara salon kao i da joj je dečko ogromna podrška I tom prilikom se dotakla I svog ljubavnog života.

Saznali smo da si pokrenula sopstveni biznis, o čemu se radi?

– Jeste istina je, postala sam preduzetnica. Otvaram frizersko-kozmetički salon. Jako sam uzbuđena, jer sam ostvarila svoj životni san. U salonu će imati sve vrste tretmana za lice, kosu i telo. Inače to je moja struka i za to sam se školovala četiri godine. Ja sam neko ko zastupa lepotu, smatram da svaka žena mora da bude uredna, čista, pedanta i uvek sređena. 

Foto: Printscreen Instagram

Iva je pored biznisa koji je pokrenula, odlučila kosu da ofarba u crno i objasnila zašto se opredelila na tako drastičnu promenu.

Žene često menjaju boju kose kada su depresivne, da li je to tvoj slučaj?

– Retko kada sam depresivna, uvek nađem izlaz i na sve gledam pozitivno. Boju kose sam promenila, jer sam imala veliku želju i dosadila mi je plava kosa. Nisam želela više da se farbam, već sam poželela svoju prirodnu boju kose, nema nikakve veze ni sa dečkom niti sa bilo čime drugim.

Da li si ostavljena, jesi li u vezi?

– Nisam ostavljena! Nikada nisam bila ostavljena! Čitam sve i svašta, ali nije ništa tačno. Mene pokreću ljubav i emocije, moj partner mi je ogromna podrška u svemu što radim, zaista sam srećna i ispunjena. 

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/Informer)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS