calendar

Ponedeljak 30. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Bosanka koja je bila 10 godina u vezi s Berluskonijem otkrila sočne detalje iz kreveta: Nosila njegovo dijete! NAŠLA SPAS U ISLAMU ALEKSANDRA PRIJOVIĆ SE POVLAČI IZ JAVNOSTI?! Pjevačica javno progovorila o trudnoći i porodičnim planovima OPŠTI KARAMBOL U RIJALITIJU! Svi ga opkolili kad je počeo praviti haos! OVO JE RAZLOG ZA VELIKU FRKU Ustavni sud presudio! Ničić i njegova vlast oštetili budžet i građane za više od 350 miliona dinara! Slijede krivične prijave! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin izvršio nadzor nad pripremanjem “razgaluše”: “Sad je namjerno neću napraviti dobro” MELINA SE, IPAK, POJAVILA NA SUĐENJU! Haris Džinović bijesan nakon ročišta o podjeli imovine! Evo ko je došao po njega! EKSKLUZIVNO HYPE TV! (FOTO) SKANDALČINA! Ša slagao Mionu o odnosu sa Ivom Ilić U JEKU PRIČE O RAZVODU MILAN KALINIĆ PROGOVORIO O KOLEGINICI! Glumac ekskluzivno za Hype TV: “Ona će zauvijek biti dio mog života” (VIDEO) LIGA NACIJA Selektor Barbarez saopštio spisak igrača za napad na Njemačku i Mađarsku: VELIKE PROMJENE U IGRAČKOM KADRU! Drama u Nahorevu: Sjekirom napao suprugu pa nasrnuo i na dispečera ViK-a, kojeg je posjekao po ruci KARIĆ PODIVLJAO U RIJALITIJU! KRŠIO I LOMIO sve pred sobom! Prizor polarnog medvjeda kako spava postao viralan: “Neko mu treba donijeti dekicu” Otkrivena MONSTRUOZNA LAŽ! AFERA Terze i Sofije dogovorena sa trudnom Milicom?! Isplivao ŠOKANTAN DOKAZ Nastavljena potraga za nestalim mladićem u Mostaru OBEZBJEĐENJE PONOVO INTERVENISALO U RIJALITIJU! Haos u Šimanovcima Šemsa Suljaković skromno obilježila rođendan: FEŠTU NIKAKO NISAM MOGLA IZBJEĆI

INCIDENT U SUDU ZBOG BOGATSTVA TOZOVCA: Vanbračni sinovi napravili dramu, traže svoj deo, udovica doživela nervni slom!

Objavio: RHT
05/04/2023 4:30 PM

Nakon smrti legendarnog Predraga Živkovića Tozovca, kojem će dvogodišnji pomen biti održan 6. aprila, nastao je pravi haos prilikom podele njegove imovine koji su sudski organi jedva uspeli da reše.

Razlog je, naravno, taj što naslednici nisu mogli da se dogovore kome šta pripada. Izvor koji je upućen u ovaj slučaj kaže da su pitanje nasledstva zajedno pokrenuli Tozovčevi vanbračni sinovi (jedan od njih je Svetozar i živi u Srbiji, dok je za drugog poznato samo da je u Americi) i da se najpre pokušali vansudski da se nagode s pevačevom udovicom Emilijom Mimom Živković. Ali ona im je preko pravnika poručila da nema mesta dogovoru i da je za života Tozovac s njom napravio ugovor o izdržavanju, po kojem sva imovina pripada njoj. Tad su sinovi pred sudom pokrenuli ostavinsku raspravu.

Foto: Printscreen YouTube

Sudija je tražio da se detaljno utvrdi šta je sve Živković posedovao, pa su sudski organi došli u dom pokojnog pevača i popisali vrednosti, a nepokretna imovina ustanovljena je preko službe katastra. Utvrđeno je da u kući nije bilo vrednih stvari za koje bi moglo da se dokaže da su pripadale Tozovcu, jer je Emilija, prema rečima našeg sagovornika, tvrdila da je sve njeno, uključujući i skupocene umetničke slike.

Od nepokretne imovine, Predrag je imao kuću na Voždovcu, u kojoj je živeo sa Emilijom, još dva stana, kao i ušteđevinu na bankovnom računu u iznosu od više stotina hiljada evra,i sve to je stavljeno u sef do okončanja postupka.

A postupak je trajao godinu i po dana i bio je vrlo buran i dramatičan. Najviše je Emilija, navodi naš izvor, insistirala na tome da treba sve njoj da pripadne jer je ona decenijama jedina bila uz Tozovca.

– Vikala je u sudnici: “Kako vas nije sramota?! Niste ga gledali i niste mu dolazili dok je bio živ, sad tražite nešto!” – prepričava izvor neke od detalja s ročišta.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba / alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS