calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom! Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji”

Pevač iskreno progovorio: Otkako je Šaban preminuo, za mene ništa nije isto

Objavio: RHT
07/10/2021 5:00 PM

Miroslav Ilić jedan je od najpoznatijih vokala na našim prostorima, a svoju karijeru vredno gradi već gotovo pola decenije.

Slavuj iz Mrčajevaca gostovao je u emisiji City Hype, i ovu priliku iskoristio je da govori o planovima za budućnost, ali i o prošlosti.

https://www.instagram.com/p/CRn1hHvhArD/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Ekskluzivno za City Hype, Miroslav je govorio o svojim kolegama i odnosu sa pokojnim Šabanom Šaulićem. 

Na pitanje sa kime od kolega voli da radi, on se dotakao velikih projekata koje je radio u prošlosti, Miroslav je dao vrlo jasan ali i emotivan odgovor:

“Kad su neke velike stvari u pitanju, kolega sa kojim sam najčešće radio, uslovno govreći, te velike priče, bio je pokojni Šaban Šaulić.” – izjavio je Miroslav, bez previše razmišljanja.

https://www.instagram.com/p/CRQv_tdBpAd/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Usledilo je pitanje o Šabanu i tome kakav je trag ostavio za sobom, Ilić je bio isključiv i rekao kako za njega više ništa neće biti isto.

“Mi jesmo bili rivali, na neki način. Ali mi smo bili jako dobri prijatelji i jedan drugog smo nadahnjavali.” – dodao je pevač sa setom u glasu.

Ekskluzivno za City Hype Miroslav je govorio i o koncertu u Šabanovu čast, koji će biti organizovan u budućnosti ukoliko epidemiološka situacija bude to dozvolila.

Budite uz City Hype, večeras od 18 časova. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS