calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

“VOJAŽ SAMO PRIČA, BRESKVICA SE POKAZALA NA DELU!” (VIDEO)

Objavio: RHT
03/04/2023 4:45 PM

Poznato je da se dugo šuškalo o navodnom duetu Teodore Džehverović i Vojaža pod imenom ,, Tango ’’ , do sada nismo znali detalje, dok Teodora u svom sinoćnom gostovanju nije otkrila detalje ove neuspele saradnje.

Foto: screenshot instagram teodoradzehverovic

Voditelj Stefan Lazarov je direktnim pitanjem potkačio Teodoru, zašto duet najavljen davne 2021. godine nije još uvek izašao.

,, Pozdravljam Vojaža ovim putem, prosto nismo mogli da se uklopimo. Žao mi je što je tako ispalo jer smo zaista najavljivali da se nešto dešava, možda je ovako najbolje. ’’

Trudeći se da ne oda pravu istinu, ostala je tajanstvena.

Međutim u nastavku njenog intervjua, dok je govorila o saradnji sa Breskvicom i njihovoj numeri ,,Drift’’ koja je oborila sve rekorde gledanosti i drži prvo mesto u trendingu već danima, potkačila je Vojaža i to na vrlo podrugljiv način.

Foto: Printscreen Instagram

,, Brutalno prolazi, baš smo se čule danas. Svuda mi iskače po Tik Toku, a ta platforma je danas najveći pokazatelj svega i vrlo aktuelna mreža. ’’

,, Da li si možda poslala neku skrivenu poruku javnosti time što si snimila duet sa Breskvicom, a ne sa Vojažem?’’ – upitao je Lazarov.

,,Zato što je to to, kakao bih ti rekla, nas dve smo se čule, posle nedelju dana smo otišle u studio, sastanak i zna se kako se duet radi, ne gasira se po instagramu pola godine, pa onda ništa.’’ – rekla je podrugljivo kroz smeh i dodala: ,, Ali ja sam kriva!’’.

Kakav je odnos Teodore i Vojaža sada, ostaje misterija, a da postoje razmirice i rivalitet, potvrdila je i sama.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS