calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽVALAVA, ZLO POKVARENO Car se ne smiruje, žestoko isprozivao Aleksandru, pa udario i na nju: Iz kog si kontejnera ispala?! Najbolja na svijetu izgubila, pa doživjela slom: Niko nije mogao da je smiri “VLADO, UBIO TE ALKOHOL” Šokantna prepiska Georgieva sa fanom nakon koncerta: “Javi se da ti lupam šamarčinu iz zaleta” Motociklista teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Sarajevu LEPI MIĆA HOĆE DA UMRE U RIJALITIJU! Šokantna izjava rijaliti učesnika ostavila sve bez teksta, SKANDALOZNO! SRETNE VIJESTI U DOMU DŽINOVIĆA! Đina se oglasila i javno potvrdila, veliko slavlje! “OTVORI USTA!” Stefan Karić sa TRI djevojke objavio da je ponovo SLOBODAN! Utrkivale se da mu UDOVOLJE (VIDEO) “SOTONA JE MEĐU NAMA” Pjevačica brutalno udarila na Desingericu: ” Bože, spasi nam djecu…” Video iz Moskve: Grom udario u park, jedna osoba poginula, tri povrijeđene BIVŠA ŽENA DŽENANA LONČAREVIĆA NEPREPOZNATLJIVA NAKON RAZVODA: Uhvaćena u noćnom provodu, svi gledaju u njen dekolte! (FOTO) JANJUŠ SE RASUO U KOMADE Emotivnim oglašavanjem sve zbunio: Izgledaš sjajno bez mene… Otvoreni 458. skokovi sa Starog mosta Sejo Sexon: Nele ima pijačarske i šibicarske fore koje nisu dostojne naših godina DRAMA NA VISINI OD 350 METARA: Elmedin ostao zaglavljen, morali ga spašavati STANISLAV POTPUNO RASKRINKAO MIONU UŽIVO U EMISIJI! Jovanovićka se držala za glavu, pokazao sve poruke koje mu je slala! PJEVAČICA POKRADENA NA SVADBI! Gošća je zamolila da otpjeva pjesmu, a kada je završila nastao je skandal!

FILIP CAR ŽESTOKO OPLEO PO NJOJ: Izneo teške optužbe, Zadrugari u šoku!

Objavio: RHT
02/04/2023 9:30 AM

Različita mišljenja Zadrugara

Foto: Printscreen YouTube

Sinoć u toku nominacija, reč su dobili Miljana Kulić i Filip Car.

-Žana mi je mnogo draga, uvek je tu za mene. Kada mi je teško razgovaram sa njom, dobra je. Vodi svoj rijaliti kako treba,smatram da želi da izazove reakciju ljudi, ne moraju svi da budu iskreni, podržavam te, aitentična si. U odnosu izmedju tebe i Marka ste super, nisam videla svađu između Vas. Poštujem što imaš svoj stav, nikoke ti nisi dužna da objašnjavas kako je tebi. Što se tiče Marka, mogao bih malo da se ugledaš na ostale. Kulturan si i fin momak, mogao je da bude sa svakom devojkom. Nisam znala da će veza ta biti turbulentna. Prema meni je uvek fin i kulturan,razgovarala bih sa njim, družila bi se ali kao da Sanja to ne dozvoljava. Nemoj da slušate druge, budite svoji, smatram da će ova veza opstati. Sa njim ne provodim toliko vremena. Ostavljam Žanu, šaljem Marka – rekla je Miljana.

-Krenuću od Marka, mislim da nisam njih nešto komentarisao. Vodim se tim da prvi ne diram nikoga, smatram da su netralni, ne remete mi boravak ovde. Nemam preteranu komunikaciju sa njima. Marko je prema meni dobar, i nekako ja u nekim situacijama vidim sebe, nema zlu nameru. Želim im sve najbolje u toj vezi. U suštini ima dobro mišljenje o tebi. Što se tiče Žane, upoznao sam je u četvrtoj sezoni. Meni je razbila predrasude o tim devojkama koje najčešće liče jedna na drugu i slične su ponašanja. Družio sam se sa njom, ona je mene savetovala i pomagala mi je dosta. Gledao sam je kao stariju sestru. Ima zdravu životnu ideologiju, kao rekla je da joj je sve super ovde ali nije to tako. Pokušavala je na svaki mogući način da me iziritira. Umeš da me poremetiš, preklapaš se sa mnom, ili me kao navodno poremetiš. Zahvalan sam što si me iziritirala i tada si me dovela do tog ludila da sam morao da te vređam, a to nikada ne radim. Ona jeste meni draga, ali me razočarala. Pokušava da istakne sebe. Aleksandra mi je rekla da je ona pričala o meni spolja. Mislim da si napolju puno gora, ja ti želim sve najbolje, možda sam lud ali kada sam video da su se drugi složoli ja sam se povukao i razmišljao o tome. Realno sam ja tebi sve pričao. Poslaću Žanu, ostvaljam Marka. – rekao je Filip Car.

Foto: Printscreen YouTube

-Napolju smo popili piće par puta, na kontu toga ti da zaključuješ da li ćemo se mi družiti ili ne, ma važi. Ti si folirant, sam si se izjasnio da nećeš voditi ni jednu devojku kući. Ovde hoćeš da se prestaviš kao mafija. Nemoj da me prekidaš. Koristiš grozne reči, ovde što svi ćute nije moj problem, ja se branim za razliku od Vas. Ja sam trenutno akter i mogu da prepričam ljudi napolju Vaš stav, veliki si folirant, kao ti navodno možeš da oblikuješ žene kako hoćeš. Mislim da nisi vr+erbalno jak. Ja znam kako on funkcioniše u rijalitiju, tvoje učešće mi je jasno samo da znaš. Ne moraš da se baviš lažima, kao ti ćeš prepiske objaviti. Ti i ja nikada nismo ništa imali. Smatram da si dobar rijaliti igrač, a takav napolju nisi. Ja tebe nikada nisam uvredila prva, ali sam dobila od tebe baš ružne stavri. Maje se plaši, pošto vidi da ne može da manipuliše sa njom. Lažeš čim zineš. Budalaštine priča neke. – rekla je Žana.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS