calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
IVAN MARINKOVIĆ PRETUČEN?! Narkodileri ga prebili zbog dugova?! Isplivali jezivi detalji KOMŠIJE POTPUNO RASKRINKALE GLUMCA! Milan i Sandra Kalinić sve krili od javnosti, međutim nije im uspjelo Astrološke prognoze za oktobar: Blizance očekuje lijep mjesec, Strijelci mogu ući u tajne veze, Vodolije ostvaruje ideje i snove, a Vi? Amra Džeko proslavila 40. rođendan: Na luksuznoj destinaciji pojavila se poznata lica ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana otračala Fatimu: Mnogo se promijenila, riješi ovo! “NAMJERNO SVE RADI” Sloboda čestitala Moniki Beluči, ali Andrija Milošević je pobjednik: Da nam poživiš, i svi iz tvojega roda i poroda NOVA DRAMA U RIJALITIJU – SAOPŠTENA BRUTALNA INFORMACIJA O ŠA! Miona napravila KARAMBOL! Sin Dejvida i Viktorije Bekam predstavio novu djevojku: Ljepotica se već divi mogućoj svekrvi ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Neću više da čujem jednu riječ… “Danas bez rasprave, da svako ispuni svoje zadatke” Vandali oteli lopatu komunalnom radniku u Mostaru: Udarali ga po glavi PORODICA SE ODRIČE TERZE: Svo vrijeme su u kontaktu sa Milicom! Za preljubu krive Sofiju Nije ni Mercedes ni VW, ovo je Nijemcima najdraži automobil SKANDALOZNE SCENE U RIJALITIJU Sin Zlate Petrović potpuno nag: Svi zatečeni prizorom! Uhapšen sin savjetnika direktora policije Republike Srpske: Zaplijenjeno 5 kilograma marihuane TUŽI GA ZA SPOLNO UZNEMIRAVANJE! Ša se nakon gnusne scene javno obratio advokatu! SKANDAL FK Sarajevo: Očekujemo reakciju nadležnih institucija u zaštiti bh. fudbala od sistemskog rušenja! SVIMA JE JASNO

BIVŠI ZADRUGAR JE GODINAMA ČUVAO TAJNU DRAGOJEVIĆA: On je jedini znao da je Dejan prešao u islam! (FOTO/VIDEO)

Objavio: RHT
01/04/2023 6:30 PM

Nedavno priznanje Dejana Dragojevića da se već četiri godine nalazi u islamskoj veri izazvalo je veliku pažnju javnosti. Dejan je otkrio ovu informaciju nakon što je na svom Instagram nalogu postavio nekoliko snimaka iz Meke, što je iznenadilo mnoge koji su ga poznavali kao učesnika popularnog televizijskog rijalitija “Zadruga”.

Foto: Printscreen YouTube

Iako je tema njegove vere bila skoro svakodnevna dok je bio u rijalitiju, Dejan nije želeo javno da se izjašnjava o svojoj odluci. Svakodnevno se svađao sa svojom bivšom ženom koja je tvrdila da je preuzeo njenu veru, a svađe između njih su se često dešavale kada bi ga pritiskala da prizna istinu.

Podsećanja radi, Mensur Ajdarpašić i Dejan su imali mnoštvo razmirica, a samo je jedan dan bio presudan da sve zaborave i ostave iza sebe. Taj dan je bio presudan za njihov odnos, nakon čega su se držali zajedno i očigledno bili nerazdvojni.

Foto: Printscreen

Na dan velikog praznika, Bajrama, njih dvoje su se zagrlii, čestitali i od tada držali zajedno. Svima je u tom trenutku bilo sumnjivo to što ga je Mensur nazvao “paša”, ali i način na koji je Dejan izgovorio reči koje su, većini koji nisu u islamskoj veri, potpuno nepoznate.

Foto: Printscreen Instagram

Mnogima je njihov odnos bio zagonetan jer su se naglo pomirili i do kraja držali zajedno, te se sluti da je Dejan to direktno ili indirektno priznao Mensuru baš na Bajram, te se od tada sve promenilo.

Kako Dalili ništa nije promicalo, u jednoj od svađa je prebacila Mensuru pomirenje i zahtevala da prizna “Zašto je Dejan njemu brat”, ali je Ajdarpašić menjao temu i nikada nije dao odgovor, iako je sada jasno da je sve vreme znao ali nije želeo da ga oda.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/republika.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS