calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“DIVLJAK SAM U KREVETU, RADO KONZUMIRAM S*X!?” Bojan Tomović ŠOKIRAO izjavom: “Na nudističkoj ne mogu da gledam babe!?” ANĐELA ŠPARAVALO HOSPITALIZOVANA! Kolabirala i završila u hitnoj, isplivala stravična fotka Saša Mirković SVIMA ZAGOLICAO MAŠTU! Oglasio se iz Bodruma i pokazao sjajne kadrove! (VIDEO) NIKOLIJA ŠOKIRALA SVE! Pjevačica jede na podu, ljudi u nevjerici “ZNAM ŠTA JE RADILA SA 14 GODINA” Stanija Dobrojević RASKRINKALA Maju Marinković, iznijela šokantne detalje iz njene prošlosti Dvije teniserke na OI-ju su kćerke multimilijardera: Takmiči se i zet Bila Gejtsa OVO JE KUĆA LEPOG MIĆE?! Ostvario želju KĆERKI: To je raj na zemlji, treba da se radi LETNJIKOVAC! (FOTO) HYPE NA LICU MJESTA! Ekskluzivni snimci Miljane Kulić nakon što je objavljeno da je u bolnici! OVO JE PRAVA ISTINA JANJUŠ I ENA PREVARILI NACIJU? Nikad se nisu ni razvodili? Isplivao ŠOK snimak! PROCURILA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ SA DEČKOM! Bez brushaltera i usne na grudima, stegao je i pribio uz sebe! Manijak silovao 21-godišnjakinju u Beogradu: Napao je nasred ulice dok se vraćala iz noćnog izlaska ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO) Nedim Sladić objavio detaljnu vremensku prognozu: Slijedi suša širom BiH, a padavina ni na vidiku ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN ŠTA SE DEŠAVA SA SINOM DRAGANE MIRKOVIĆ? Marko objavio šok fotku iz restorana

SLAGALA da je u vezi da Dejanom Dragojevićem, a sad ispričala šta se ZAISTA desilo

Objavio: RHT
29/03/2023 10:00 PM

Pinkova voditeljka koju su spajali s pobednikom Zadruge 5, Dejanom Dragojevićem, prvi put je ispričala šta se zaista dogodilo između njih.

Foto: Printscreen

Voditeljka Tamara Galijano o kojoj se svojevremeno pisalo da je nova devojka Dejana Dragojevića, pobednika Zadruge 5 koji je sada tek priznao da je promenio veru, osvrnula se na period kada je prvo rekla da se zabavlja sa Dejanom, a potom to demantovala.

Foto: ATAImages

“Nisam se zabavljala sa Dejanom. Bila sam na jednom događaju gde sam bila pozvana kao gost, a intervjuisala sam i Dejana, koji je bio na istom dešavanju. Pozdravili smo se, a on je dobacio neki kometar za moje noge. Nakon toga mediji su počeli da pišu o meni. To je za televiziju na kojoj radim u suštini bio dobar marketing, ali je krenula i lavina komentara”, prisetila se Tamara, koja je otkrila kako se Dejan poneo prema njoj u ovoj situaciji.

Nije se poneo ni malo džentlmenski.Rekao je da preko njegove kičme tražim popularnost. Čak sam mu pustila i poruku, međutim, nije mi nikada odgovorio. Jeste on sladak i super dečko, ali se ružno poneo prema meni. Zaboravićemo i oprostiti mu”, kaže voditeljka, koja je u emisiji “Grand magazin” prokomentarisala aktuelni ljubavni trougao – Anđela, Zvezdan, Ana.

Foto: Printscreen twitter

“Ozbiljan jate test poslati partnera u takav form gde ima mnogo prelepih devojka, a u pitanju je i zatvoren prostor. Istina je da svi gledaju Zadrugu i koliko god da ima negativnih komentara, takve stvari se dešavaju i u privatnom životu. On mi deluje kao patološki lažov, a smatram da se Anđela zaista zaljubila. Dozvolila je sebi da s njim bude intimna, pa šta sad? Ako si uradila to, stani iza svojih dela. Nikoga ne želim da osuđujem, zato što niko ne zna šta ga čeka u životu“, smatra Tamara, koja je otkrila i kako je izgedao jedan njen susret sa Dalilom Dragojević: “Srele smo se u jednom klubu gde se jako ružno ponela prema meni”.

(mondo)

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS