calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Saša Mirković SVIMA ZAGOLICAO MAŠTU! Oglasio se iz Bodruma i pokazao sjajne kadrove! (VIDEO) NIKOLIJA ŠOKIRALA SVE! Pjevačica jede na podu, ljudi u nevjerici “ZNAM ŠTA JE RADILA SA 14 GODINA” Stanija Dobrojević RASKRINKALA Maju Marinković, iznijela šokantne detalje iz njene prošlosti Dvije teniserke na OI-ju su kćerke multimilijardera: Takmiči se i zet Bila Gejtsa OVO JE KUĆA LEPOG MIĆE?! Ostvario želju KĆERKI: To je raj na zemlji, treba da se radi LETNJIKOVAC! (FOTO) HYPE NA LICU MJESTA! Ekskluzivni snimci Miljane Kulić nakon što je objavljeno da je u bolnici! OVO JE PRAVA ISTINA JANJUŠ I ENA PREVARILI NACIJU? Nikad se nisu ni razvodili? Isplivao ŠOK snimak! PROCURILA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ SA DEČKOM! Bez brushaltera i usne na grudima, stegao je i pribio uz sebe! Manijak silovao 21-godišnjakinju u Beogradu: Napao je nasred ulice dok se vraćala iz noćnog izlaska ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO) Nedim Sladić objavio detaljnu vremensku prognozu: Slijedi suša širom BiH, a padavina ni na vidiku ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN ŠTA SE DEŠAVA SA SINOM DRAGANE MIRKOVIĆ? Marko objavio šok fotku iz restorana Doping skandal prvog dana Olimpijskih igara: Dominikanska odbojkašica suspendovana Tragedija u Bugojnu: U požaru stradao muškarac

Glumac Marko Živić van životne opasnosti, skinut sa respiratora!

Objavio: RHT
06/10/2021 11:00 AM

Zdravstveno stanje glumca Marka Živića koji drugi put boluje od korona virusa zabrinulo je javnost prethodnih dana. On se i dalje nalazi na intenzivnoj nezi KBC “Dr Dragiša Mišović” i vodi bitku sa teškim oblikom virusa.

Glumac je prethodnih dana bio i na respiratoru, a kako mediji prenose, u toku jučerašnjeg dana skinut je sa mašina za disanje i trenutno je van životne opasnosti.

Printskrin youtube/Blic

Printskrin youtube/Blic

Printskrin youtube/Blic

Markovo stanje se i dalje prati i pod stručnim je medicinskim nadzorom, ali je situacija sada bolja nego prethodnih dana. Intubiran je, ali samostalno diše“, rekao je za medije izvor blizak poznatom glumcu i dodao:

Zbog specifičnog zdravstvenog stanja i oslabljenog imuniteta, ostaće u bolnici do daljeg, ali će primati svu neophodnu terapiju na koju je do sada dobro reagovao“, ispričao je izvor.

Podsetimo, glumac Marko Živić sa simptomima kovida i pozitivnim PCR testom primljen je u ovu zdravstvenu ustanovu pre dve nedelje i od tada vodi bitku sa težim oblikom koronavirusa. Do juče je bio na respiratoru sa kojeg je skinut. Zbog specifične kliničke slike i pređašnje glumčeve borbe s kancerom jednjaka i želuca, o njemu brine čitav tim lekara.

Izvor: Espreso.co.rs/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS