calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“DOBRO SAM PROŠLA” Prvo oglašavanje Goge Sekulić nakon što ju je udario automobil! HEJTERI, BUJRUM NA DOMAĆI NAJBOLJI SOK I PEKMEZ! Elmedin je široke ruke! FATIMA MIJEŠAJ! Savršen izlazak Nives Celzijus iz vode: Nekima se zavrtjelo u glavi zbog ovog snimka Moje dijete će izabrati svoj put! Bog je imao bolji put za mene! KADA SAM RAZBIO GLAVU, TADA SU SIHRE ? ŠTA SARAJLIJE MISLE O CIJENI VOĆA I POVRĆA? Bitno je da ima, a što sam jela 2 banane, sad ću jednu! Alen Islamović kaže da prima užasne prijetnje nakon splitskog koncerta: ‘Ja sam samo Bregovićev zaposlenik‘ MAJA I FILIP CAR KONAČNO UHVAĆENI?! Isplivale TAJNE PORUKE, Stanislav će doživjeti nervni slom, SKANDAL! LOŠE VIJESTI ZA TEODORU I BEBICU nakon ljekarskog pregleda Trojica Sarajlija bježeći od dvije Brazilke pala u ruke policiji HITNO OGLAŠAVANJE ANĐELA: Postupci govore samo o njoj ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima počela zavoditi red: DOSTA MI JE VAS! Elmedin i Jana u šoku (VIDEO) Otkriveni novi tragovi u istrazi slučaja male Danke Ilić Stefan Karić otkrio skandalozne detalje raskida sa Jovanom Ljubisavljević: FLERTOVALA JE SA BOGDANOM DOK SMO BILI U VEZI TRAGEDIJA Detalji užasne nesreće kod Kaknja: Žrtve ispale iz džipa prilikom prevrtanja MALI ŽELJKO KRENUO U ŠKOLU, A OD MILJANE I IVANA NI TRAGA NI GLASA! Marija sve objavila, JAVNOST U ŠOKU! (FOTO) Četiri osobe poginule u džipu na Lipničkom brdu

ZATVOR NA VIDIKU: Severina proglašena krivom zbog sukoba sa socijalnom radnicom!

Objavio: RHT
28/03/2023 7:00 PM

Severina je danas na zagrebačkom sudu proglašena krivom i kažnjena novčano zbog vređanja socijalnih radnica.

Foto: ATA Images

Kako „24sata“ nezvanično saznaje, Severina je u odbrani odbacila krivicu i ima pravo na žalbu. U članu 17, prema kojem su kaznili Severinu piše:

„Ko omalovažava ili vređa državne organe odnosno službene osobe prilikom vršenja ili u vezi sa vršenjem službe ili njihova zakonita naređenja, biće kažnjen za prekršaj novčanom kaznom u iznosu od 20,00 do 100,00 evra ili kaznom zatvora do 30 dana.“

Podsetimo, Severina je prema optužnici vređala socijalnu radnicu „Centra za socijalni rad Maksimir“ 14. februara prošle godine. Centar za socijalni rad je podneo prijavu za remećenje javnog reda i mira Policijskoj upravi zagrebačkoj zbog vređanja i omalovažavanja službene osobe.

Pevačica je, kako je stajalo u prijavi, nazvala Centar za socijalnu rad, a onda „verbalno i agresivno nastupila prema socijalnoj radnici u predmetu“. Prema iskazu socijalne radnice, Severina nije birala reči u razgovoru s njom.

Severina je navodno socijalnu radnicu pitala „s kojim pravom joj na adresu šalje drugu socijalnu radnicu da obiđe njenu majku“. Socijalna radnica u prijavi je navela da je pokušala da objasni da Centar mora postupiti kod svake prijave sa sumnjom u nasilje koja im je dostavljena od člana njene porodice. Socijalna radnica na sudu je navela niz uvreda koje joj je Severina uputila.

BONUS VIDEO

hypebih.ba / nova.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS