calendar

Ponedeljak 9. Septembar, 2023

NEĆETE VEROVATI! Isplivale stare fotografije Dušice Jakovljević: OVAKO je izgledala pre estetskih operacija (FOTO)

Objavio: RHT
25/03/2023 4:00 PM

Voditeljka Dušica Jakovljević je nedavno postala tema razgovora na društvenim mrežama zbog svoje transformacije koja je primetna na starijim fotografijama. Naime, prema tim fotografijama se može videti da je Dušica izvršila niz estetskih zahvata, poput ugradnje silikona u grudi, korigovanja usana i obrva, kao i primene botoksa.

Foto: Printscreen Instagram

Ipak, i pored tih promena, Dušica i dalje pleni harizmom koja ju je oduvek krasila.

Voditeljka je svojevremeno priznala da je uradila nekoliko estetskih zahvata, te da se zbog njih oseća sigurnije i zadovoljnije sobom. Kako kaže, svaka žena se oseća bolje kada na sebi promeni nešto nabolje, a Dušica se ne plaši osuda onih koji je optužuju da je “izoperisana”. Kako navodi, ne bi mogla da radi na televiziji da ne zadovoljava određene kriterijume, a samopouzdanje koje joj je estetska hirurgija donela joj je samo pomoglo da se bolje oseća u svojoj koži.

Dušica Jakovljević je jedna od najpopularnijih voditeljki u regionu, a njen rad na televiziji i u drugim medijima odavno je prepoznat i nagrađen brojnim priznanjima.

Iako je estetska hirurgija tema koja izaziva kontroverze, mnoge žene su odlučile da se podvrgnu ovakvim zahvatima kako bi popravile svoj izgled i povećale svoje samopouzdanje.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS