calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO) Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera

BARBARA BOBAK USRED NOĆI DOŽIVELA NEZGODU: Imala je peh, moglo je da se završi jezivo! (VIDEO)

Objavio: RHT
24/03/2023 1:30 PM

Pevačica Barbara Bobak doživela je nezgodu na putu kada joj je tokom vožnje pukla guma na svom vozilu.

Foto: screenshot instagram

Srećom, uspela je da zadrži kontrolu nad vozilom i izbegne ozbiljniju nesreću. Incident se dogodio usred noći, pa je Barbara bila prinuđena da pozove službu koja prevozi vozila pokvarena na putu.

Dok je čekala pomoć, Barbara je snimila video koji prikazuje njen vozni park na šlep-službi kako se penje na rampu. Ironično je komentarisala ovaj peh i zahvalila se službi za brzu i efikasnu pomoć.

Kako je nezgoda dogodila u kasnim satima kada većina auto-servisa ne radi, Barbara je morala da se osloni na svoju snalažljivost i pronađe način da stigne kući. Na njenu sreću, uspela je u tome, čak je pronašla i dobronamernog vozača koji ju je odvezao do kuće.

Ovo iskustvo je Barbara opisala kao “lep kraj još lepšeg dana”, što pokazuje njen optimizam i pozitivan stav čak i u situacijama kada stvari ne idu po planu. Nadamo se da će pevačica uskoro biti ponovo na putu, ali ovog puta bez ikakvih problema.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS