calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kao preslikan: Ljudi u nevjerici koliko sin Bobana Rajovića liči na pjevača Ako si mislio pobjeći ulazim ti na žurku šugo? Mirza Hatić ulazi da Kadri objasni neke stvari! Sve za ljubav: Fatima aminovala da dođe treća žena! Sarajevo: Sudar dva automobila na raskrsnici kod Željezničke stanice Kontroverzni lijek uništava Kristinu Agileru, javnost zabrinuta: Je li to stvarno ona? Otkrivamo s kim je sada već bivša supruga prevarila Milana Kalinića? Kad treća žena ulazi u Elmedinov harem? Ovo je njegova budućnost, sada je to svima jasno! FATIMA I JANA U ŠOKU! OVDJE SADA ŽIVE SAVA I ADRIANA! Džehverovići preko noći napustili Srbiju i otišli za Dubai, njihova porodica neutješna! (FOTO) CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dijete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale Fatima ronca: Jano, ja čim sve završim, ti se pojaviš i glumiš radnicu! Imaš li obraza?! POTRESNA OBJAVA PJEVAČICE! Nadežda Biljić se slomila pa samo izustila: “U šoku sam…” Anđela ovdje otkrila da želi bebu u rijalitiju? Zvezdan sve priprema da joj saspe u lice Šta su pokazali podaci Federalnog zavoda za statistiku: Evo koliko je u augustu bilo turista Regionalni mediji pišu: Nastavak filmske trilogije “Kafana na Balkanu” željno se iščekuje u Hrvatskoj ĐOKOVIĆ PONOVO U KINI Novak stigao u Šangaj, evo kako su ga dočekali (VIDEO) Primož Ulaga: Lijepo je u Sarajevu, vraćaju mi se sjećanja na početak Olimpijade

PROGOVORILA O VRŠNJAČKOM NASILJU: Evo kroz kakav je PAKAO prolazila mlađa sestra Lune Đogani!

Objavio: RHT
20/03/2023 5:30 PM

Već od ranije je poznato to da je mlađa sestra Lune Đogani, Nina, oduvek bila jako nestašna, a o tome je nekoliko puta i Anabela pričala javno.

Foto: Youtube

Nina Đogani je, zajedno sa svojom majkom Anabelom, gostovala u jednoj emisiji, i tom prilikom govorila je o vršnjačkom nasilju.

Nina je, kako su se složile ona i Anabela, dosta hiperaktivna, te je i u detinjstvu bila mnogo nemirnija od Lune.

Anabela je otkrila i da je tokom osnovne škole morala da se bori sa Nininim nestašlucima.

Foto: Printscreen Instagram

 Uvek mi je bilo drago kad vidim da ona sama shvati da je pogrešila, što je po meni bilo najbolje moguće rešenje. Iz svake nestašne situacije je izašla sama – rekla je Anabela.

Ipak, Nina je prvi put javno otkrila i da se susretala sa vršnjačkim asiljem, te da je bilo puno provokacija na njen račun, zbog čega je imala probelma:

Foto: HYPETV

– U osnovnoj školi sam doživela vršnjačko nasilje i stalno sam se pecala na podle provokacvije. Nisam lepo reagovala, imala sam problema zbog toga, ali onda me je mama savetovala kako treba da reagujem. Prevazišla sam to kasnije – rekla je Nina, a Anabela se nadovezala:

– Vraćala je istom merom, a onda nema razlike između tebe i tih ljudi. – dodala je Anabela.

hypebih.ba / espreso.co.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS