calendar

Ponedeljak 30. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Filip Car: Matora je jedina karakterna i desila joj se glupost! Ovi ostali su ljudski otpatci! Hrvatska javnost zgrožena: Dječak pokušao pljunuti Rakitića, uhvaćen je u prijenosu Milan Kalinić: Nemam šta da krijem, ja sam prevaren i uništen Elmedin opet grmi: Pojma ti nemaš Jano, ovako se radi i sprema! LAKO JE PAMETOVAT, TREBA IZ LAKTA! Gastozaova sestra opisuje njihov život i koga je najviše volio! Zatvor, pa rijaliti puno u jednoj godini MILICA SE OBRAĆA TERZI: Molim te, nikad više da moje ime nisi pomenuo! PODIJELILI IMOVINU?! Haris i Melina OČI U OČI nakon ŠEST MJESECI? Iva Grgurić: Produkcija te tjera na najgore! Janjuš me je uvijek želio! Aneli je moj fan! Sha je bruka SKANDALOZNI IZAZOV! Slađa Lazić imitirala Anđelu Đuričić DUPLO SLAVLJE U DOMU LUNE I MARKA! Čestitke stižu sa svih strana! Miljković ovakav poklon nije mogao ni da sanja! (FOTO) EKSKLUZIVNO! Stanislavovo novo auto: Pokloni pljušte, a stara djevojka? Sve na dlanu glamura Psi pamte ako ste loši prema njima, imaju zanimljivu reakciju Filip Car otvoreno o svemu: Idemo dalje, a ovi što se naslađuju pozdravim im najmilije! Alkaraz iskreno o Sineru: Znam da mu je teško ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Ukrajinka otkrila specijalitet ala Jana: Fatima se puno folira u kuhinji “PA KOLIKO SU OŠTETILI ZA SVE GODINE UNAZAD?” Saša Mirković se oglasio nakon što je sud presudio da su Ničić i njegova vlast oštetili budžet i građane za 350 miliona! (FOTO)

OTKRIVENO KAKO MILAN STANKOVIĆ ZGRĆE OGROMNE PARE: Ostavio mikrofon,boravi u manastirima a zarađuje ogroman novac!

Objavio: RHT
20/03/2023 5:00 PM

Pevač Milan Stanković već neko vreme je posvećen hrišćanstvu. On obilazi manastire, a nedavno je primećen i na jednom crkvenom predavanju u Nevesinji.

Pevač Milan Stanković već neko vreme je posvećen hrišćanstvu. On obilazi manastire, a nedavno je primećen i na jednom crkvenom predavanju u Nevesinji. Kako je muzičku karijeru stavio na “stendbaj” mnogi su se pitali od čega popularni pevač živi.

Foto: Printscreen Instagram

Prema pisanju domaćih medija, Milan Stanković razvio je biznis sa kamionima u Čikagu, koji mu je trenutno glavni izvor prihoda.

– Milan je još u martu prošle godine otvorio kompaniju za transport u Americi. Imao je samo jedan kamion kad je započeo posao u Čikagu, a sada ih ima već desetak. Firma mu lepo napreduje, a i zaposleni su veoma zadovoljni – pričao je izvor blizak pevaču.

– Vozači pričaju da im je Stanković nudio mnogo više novca od ostalih vlasnika da bi pristali da rade za njega. On bukvalno iz Beograda vodi ceo biznis, od kog sada već ozbiljno zarađuje. Napravio je dobar tim i s obzirom na to da su mu i radnici zadovoljni, nema razloga da mu i posao ne cveta – zaključuje sagovornik.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba / alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS