calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

OGLASIO SE ZAMENIK GRADONAČELNIKA SPLITA: Poništena odluka o zabrani koncerta Željka Samardžića,narod stao uz pevača!

Objavio: RHT
19/03/2023 10:00 PM

Posle skandalozne vesti da je Željku Samardžiću samovoljnom odlukom direktora Park-šume Marka Pejnovića zabranjen koncert u Splitu, a da su zatim gradske vlasti poništile ovu odluku zbog pobune građana koji su želeli da se taj koncert održi, bura povodom ovog događaja u Hrvatskoj se ne stišava.

Kako prenose mediji, gradske vlasti peru ruke od direktorove odluke. Oni su istakli da je problem u proceduri i da je to bio propust organizatora koncerta, te da će sve rešiti i da će se koncert, koji je planiran za 19. avgust na Sustipanu, i održati.

Foto: Printscreen Instagram

Nova odluka o komunalnom redu nalaže da organizatori koncerata prvo moraju zatražiti od Grada Splita zaključak kojim se događaj proglašava manifestacijom, a ako je reč o koncertu, i zaključak o dopuštenom prekoračenju buke. U ovom slučaju organizator se nije obratio Gradu Splitu, pa mu Javna ustanova Park-šuma Marjan nije ni mogla izdati koncesijsko odobrenje. Zabrana direktora zato je logična – kaže Bojan Ivošević, zamenik gradonačelnika Splita, i dodaje:

Za lokalitete poput Peristila, koji je spomenik nulte kategorije, Sustipana, Meštrovićevih Crikvenica ili Meštrovićeve galerije u zaštićenom području prirode vrede stroža pravila, na takvim lokacijama ne mogu se održavati nikakvi “žešći” sadržaji. Kad se organizator obrati Gradu, dobiće potrebne dozvole, jer se ovaj konkretni izvođač može uklopiti u navedeni ambijent – istakao je zamenik splitskog gradonačelnika.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba / pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS