calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

BARBARA BOBAK SE POŽALILA FANOVIMA: Trpim velike bolove!

Objavio: RHT
19/03/2023 5:00 PM

Barbara Bobak objavila je na svom profilu kako je zadobila povredu u teretani, usled čega trpi velike bolove, ali da se nada da će sve izdržati zbog nastupa koji joj je zakazan večeras.

FOTO: Instagram/printscreen

Pevačica Barbara Bobak neko je ko vodi dosta računa o svom fizičkom izgledu, pa u pauzama između nastupa, svoje slobodno vreme provodi u teretani, kao što je bio slučaj i danas.

Barbara je na svom profilu podelila sliku u kojoj se vidi kako je doživela povredu prilikom treninga, usled čega je malo raskrvarila svoju ruku.

Ona je slikala svoju povređenu ruku, gde se videla mala ranica i na šaljiv način napisala kako je pretrpela ozbiljnu povredu, zbog čega razmišlja čak i da otkaže nastup.

– Pretrpela sam veliku povredu, razmišljam da otkažem nastup… – napisala je pevačica na objavi.

Foto: Printscreen Instagram

Ubrzo nakon toga, Barbara je ipak odlučila da održi koncert i sa svojim pratiocima je podelila kako joj je teško i da trpi velike bolove, ali da se nada da će sve biti u redu. 

– Neću da govorim gde smo, jer ko treba da zna on zna. Nekako ću valjda uspeti da izdržim sa ovom mojom povredom, teško je, u jako sam velikim bolovima, ali valjda će sve to biti kako treba – izjavila je Barbara. 

BONUS VIDEO:

hypebih.ba / alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS