calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽVALAVA, ZLO POKVARENO Car se ne smiruje, žestoko isprozivao Aleksandru, pa udario i na nju: Iz kog si kontejnera ispala?! Najbolja na svijetu izgubila, pa doživjela slom: Niko nije mogao da je smiri “VLADO, UBIO TE ALKOHOL” Šokantna prepiska Georgieva sa fanom nakon koncerta: “Javi se da ti lupam šamarčinu iz zaleta” Motociklista teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Sarajevu LEPI MIĆA HOĆE DA UMRE U RIJALITIJU! Šokantna izjava rijaliti učesnika ostavila sve bez teksta, SKANDALOZNO! SRETNE VIJESTI U DOMU DŽINOVIĆA! Đina se oglasila i javno potvrdila, veliko slavlje! “OTVORI USTA!” Stefan Karić sa TRI djevojke objavio da je ponovo SLOBODAN! Utrkivale se da mu UDOVOLJE (VIDEO) “SOTONA JE MEĐU NAMA” Pjevačica brutalno udarila na Desingericu: ” Bože, spasi nam djecu…” Video iz Moskve: Grom udario u park, jedna osoba poginula, tri povrijeđene BIVŠA ŽENA DŽENANA LONČAREVIĆA NEPREPOZNATLJIVA NAKON RAZVODA: Uhvaćena u noćnom provodu, svi gledaju u njen dekolte! (FOTO) JANJUŠ SE RASUO U KOMADE Emotivnim oglašavanjem sve zbunio: Izgledaš sjajno bez mene… Otvoreni 458. skokovi sa Starog mosta Sejo Sexon: Nele ima pijačarske i šibicarske fore koje nisu dostojne naših godina DRAMA NA VISINI OD 350 METARA: Elmedin ostao zaglavljen, morali ga spašavati STANISLAV POTPUNO RASKRINKAO MIONU UŽIVO U EMISIJI! Jovanovićka se držala za glavu, pokazao sve poruke koje mu je slala! PJEVAČICA POKRADENA NA SVADBI! Gošća je zamolila da otpjeva pjesmu, a kada je završila nastao je skandal!

Lažni Gipsy kings puk’o ko zvečka u Sarajevu! Avalon nije uspeo da prevari Bosance!

Objavio: RHT
18/03/2023 9:29 PM

Sarajevski ljubitelji muzike su bili oduševljeni kada su čuli da će se poznati bend Gipsy Kings konačno pojaviti u njihovom gradu. Međutim, to se nije desilo, jer se ispostavilo da je vlasnik produkcijske kuće Avalon, Boban Miloševski, prevario publiku.

Foto: Robert Stainforth / Alamy / Alamy / Profimedia

Prema izveštajima, Miloševski je organizovao lažni koncert Gipsy Kings u Sarajevu, koji je uspeo da privuče samo oko hiljadu ljudi. Publika je bila razočarana kada je shvatila da na bini nije pravi bend, već grupa nepoznatih muzičara.

Prevara je brzo otkrivena, a navodni Gipsy Kings su pukli “kao zvečka” pred sarajevskom publikom. Besni ljubitelji muzike su počeli da se okupljaju ispred pozornice, tražeći objašnjenje za ovaj skandalozni događaj.

Miloševski je nakon toga nestao, ostavljajući nezadovoljnu publiku i dugove. Sarajlije su bile iznenađene što je jedna produkcijska kuća uspela da ih prevari na ovaj način i pozvale su na bolju regulaciju u organizaciji koncerata.

Foto: HYPETV

Kako je pisao radiosarajevo, grupa je trebalo da sleti na Beogradski aerodrom Nikola Tesla jer nema direktnih letova iz Marseja za Sarajevo grupi Gipsy Kings je bio ponuđen i beogradski koncert, te uvezivanje i Skoplja sa Sarajevom, u vidu tri koncerta. Kako kaže Miloševski, nisu ni došli do pregovora o novcu, a odgovor je bio “only Sarajevo”.

Ovaj slučaj je izazvao veliko nezadovoljstvo u javnosti i izazvao pitanje poverenja u organizatore događaja u regionu. Nadamo se da će se ubuduće preduzeti koraci kako bi se ovakve prevare sprečile i kako bi se osiguralo da ljubitelji muzike dobiju ono što su platili i očekivali.

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS