calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HITNO OBRAĆANJE OCA OD ŠA! Poslao jasnu poruku Mioninoj porodici nakon što je POZLILO njegovom sinu! NEVALJALA MILICA! VRELA I MOKRA! Pjevačica se skinula gola, usijale se mreže! Ovako je dovela liniju do savršenstva Žbanić: Sarajevo je rijetka slobodna teritorija gdje jevrejski novinar i palestinski književnik mogu pričati bez straha ŠOK! NIKOLA JOKIĆ UHVAĆEN KAKO SE OPIJA U KLUBU? Dočekao jutro u društvu OVE pjevačice? Samozadovoljavanje je važno za zdravlje: Koliko često žene masturbiraju? Djevicama energija na vrhu, Škorpije uznemirene Pogledajte šta vam danas donose zvijezde VIMBLDON 2024. Đoković: Reagujem kada se pređe granica! “Svakoga ću da pogledam u oči i mirno spavam” RADA MANOJLOVIĆ ŽELI DEČKA PENZIONERA! Pjevačica otkrila šta joj je najvažnije! Maja kao nikad prijetila Stanislavu: Ne kezi se, ološu Počinju spektakli na Evropskom prvenstvu: Od 18 sati sastaju se Španija i Njemačka, a tri sata kasnije Portugal i Francuska SAOBRAĆAJNI KOLAPS U NAJAVI Uskoro počinje obnova glavne sarajevske ulice NOKAUT! DISKVALIFIKACIJA PRED SAM KRAJ RIJALITIJA!? Miljana i Zola napravili lom Konobari u Neumu zbog djevojaka pretukli Sarajlije (VIDEO) DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JUL 2024: O Biku neko sanjari, Lava i Škorpiju očekuje dobra nagrada MATORA NAŠLA NOVU DJEVOJKU U RIJALITIJU: Kamere uhvatile strastvene poljupce, sve puca od ljubavi… KĆERKA STANISLAVA KROFAKA VAN SEBE! Ne može više da podnese, hitno se oglasila zbog Maje, samo jedno izustila!

Sanja i Marko na ivici okršaja! Ponovo pred raskidom!

Objavio: RHT
17/03/2023 3:07 PM

Zadrugarka Sanja Grujić svakodnevno ima rasprave i svađe sa svojim dečkom Markom Stefanovićem, koje eskaliraju raskidom.

Foto: Printscreen YouTube

Sanja je u pra navrata isticala da nije zadovoljan u vezi. U radnim jutarnjim časovima, čim je otovrila oči izljubomorisala mu je što je nije zagrlio kada su se probudili.

– Moraš da shvatiš da uz životu ne može sve da bude po tvom – rekao je Marko pa dodao:

– Moraš da se opustiš, ja moram da iskuliram, znam ja da si ti htela da se nasloniš na mene, ali ovde se ne radi o nekim stvarima – rekao je Marko.

Foto: Printscreen YouTube

– Ja sam usamljena, tužna sam – dodala je Sanja na ivici suza.

– Kako usamljena kada sam ja uvek tu, nežan sam prema tebi – rekao je Marko.

– Nisi nežan, fališ mi, zapostavio si me. Šta sam ti ja radila sada, jutros, juče – upitala je Sanja.

– Od jutros trpim psihičku totrutu – nastavio je Marko.

– Umesto da mi se izviniš ti tako – nastavila je Sanja.

– Nemam za šta da se izvinjavam, nećeš više manipulisati sa mnom, ne može to tako. Sve ti je dozvoljeno ali moram malo da iskuliram – rekao je Marko.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS