calendar

Petak 11. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ALIGATORI LUTAJU PO DVORIŠTU, GARAŽAMA..” Stanija opisala stravične scene poslije uragana “Milton” na Floridi, pa otkrila potresnu poruku svoje majke! Doktor tvrdi: Ovaj dio tijela otkriva veličinu spolnog organa Neočekivani susret Federera i Đokovića u Šangaju: “Gdje si, starče” (VIDEO) Memo Haljevac zagrmio: Gdje su sad ljudski lešinari kada je umrla baka Mara? Ko će platiti sahranu, jer su na njoj zaradili! OBJAVLJENE NAJNOVIJE INFORMACIJE O MATOROJ: Otkriveno šta joj se desilo sa TIJELOM! EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Janjuš o životu u Njemačkoj! Da li čeka dijete? Šta kaže za Aneli i Maju? OTAC BRAĆE MATIĆ OTKRIO ZBOG ČEGA SU ONI SLIJEPI! Rekao dugo čuvanu tajnu, pa otkrio jezive detalje: “Oni su otrovani!” Sve je uništeno: Pogledajte štetu u Jablanici koja se procjenjuje milionima Englez dijeli pravdu na meču BiH – Mađarska, već je jednom sudio “Zmajevima” Puca između Elmedinovih žena: Ovo je dokaz da me niko ne doživlja Zera detaljno opisala SUKOB sa Breskvicom: Va Vani priznala u kakvom su sada odnosu! (VIDEO) Ispovijest heroja: Sabahudin Sabko spasio četiri života! Đoković teže od očekivanog došao do pobjede: Zakazao polufinale s Amerikancom Ša izgorio od LJUBOMORE: Nazvao Mionu RAZMAŽENIM DERIŠTEM! Nema razloga za strah: Hirurg nakon laserske operacije istu operaciju obavio na sebi (VIDEO) Svađa u rijalitiju zbog lične higijene: Stavljena na stub srama! “Nisi napolju, nego ovdje u prljavštini – dobićeš vaške pa ćemo svi da naj**emo”

POKAJAO SE I NAŠAO NOVU DEVOJKU!

Objavio: RHT
14/03/2023 10:30 PM

Mensur Ajdarpašić pronašao novu devojku i izjavio da je srećan nakon burnih ljubavnih odnosa u Zadruzi

Foto: Printscreen Instagram

Bivši učesnik rijalitija Zadruga Mensur Ajdarpašić je u proteklom periodu privlačio pažnju javnosti emotivnim vezama sa svojim cimerkama iz rijalitija.

Ipak, sada je otkrio da se kaje zbog tih ljubavnih odnosa i da ne bi ponovio takvo ponašanje ukoliko bi se vratio na imanje u Šimanovcima.

Mensur je priznao da je ponovo zaljubljen i da je srećan sa svojom novom izabranicom, a na društvenim mrežama je objavio i fotografiju sa njom.

Takođe, otkrio je da ne prati previše dešavanja u novoj sezoni Zadruge, već se fokusira na svoje privatne ciljeve i snimanje pesama.

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS