calendar

Sreda 2. Oktobar, 2023

Na jeftine provokacije ne mogu da padam! Ana Nikolić UDARILA na Daru! (FOTO)

Objavio: RHT
13/03/2023 7:16 PM

Novi estradni rat između pevačica Ane Nikolić i Dare Bubamare koji je nedavno privukao pažnju domaće javnosti, čini se da je dobio svoj epilog.

Foto: Instagram / Ilustracija

Ana je nedavno prokomentarisala Darinu novu pesmu “Koka roka”, što je izazvalo burne reakcije, ali sada je situacija značajno drugačija.

Izvor za domaće medije tvrdio je da se Dara neprijatno iznenadila kada je čula šta je Ana rekla za njenu novu pesmu. Međutim, pevačica se na ovu temu nije oglašavala, ali je nakon svega došlo do iznenađujućeg preokreta. Naime, Ana je na svom Instagram nalogu objavila upravo Darinu pesmu i citirala deo teksta. Uz to je napisala:

“Ja ne mogu da se raspravljam. I na jeftine provokacije padam”, tagovala pevačicu i stavila srce.

Foto: Printscreen Instagram

Sve ovo je Dara podelila na svom storiju i time iznenadila domaću javnost nakon spekulacija koje su se danima razvijale o njihovom odnosu. Ovaj potez pevačica pokazao je da nema “zle krvi” između njih i da su zakopale ratne sekire.

Kao što se često dešava u svetu estrade, svađe između poznatih ličnosti su prisutne, ali ova situacija je pokazala da iako se javno sukobljavaju, moguće je da između njih nema stvarnih problema i da se nesporazumi mogu rešiti.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS