calendar

Subota 28. Septembar, 2023

DA LI JE OVO MOGUĆE?! Javnost u neverici, ovo je pravo lice Maje Marinković!

Objavio: RHT
12/03/2023 11:00 AM

Maja Marinković, učesnica rijalitija Zadruga, ponovo je privukla pažnju javnosti svojim izgledom.

Foto: Printscreen Instagram

Nakon što je pre tri godine postala poznata javnosti, Maja je sve češće podvrgavala plastičnim operacijama koje su uveliko uticale na njen izgled. Međutim, nedavno je Marko Đedović na svom Instagram profilu podelio fotografiju Majinog prirodnog izgleda bez šminke i filtera, što je izazvalo brojne komentare.

Foto: Printscreen Instagram

Na fotografiji se vidi Maja sa nekoliko modrica ispod očiju i bez trunke šminke. Mnogi su primetili da se njen izgled dosta promenio od početka rijalitija, a neki su je čak i kritikovali zbog previše plastičnih operacija. Ipak, bilo je i onih koji su podržali Majinu odluku da uradi šta god želi sa svojim telom.

Foto: Printscreen Instagram

Maja se do sada nije oglašavala povodom ovih komentara, ali je poznato da je ranije priznala da se podvrgla brojnim estetskim zahvatima, uključujući liposukciju, zatezanje kože, korekciju nosa i povećanje usana. Njena transformacija je izazvala mnogo kontroverzi, ali Maja je ostala dosledna svojim odlukama.

Sve u svemu, Majin izgled je i dalje tema koja intrigira mnoge ljude, a da li će se ona oglasiti, nakon izlaska iz rijalitija, povodom ovih komentara i šta će reći na to, ostaje da se vidi.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS