calendar

Petak 2. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Larisa Cerić izborila osminu finala na Olimpijskim igrama 2024. Saša Mirković objavio DIVNE VIJESTI! Od jeseni se nastavlja SNIMANJE vaše OMILJENE SERIJE! Ovo je NAJSNIMANIJI SITKOM NA BALKANU! BRAVO ZA HYPE! Jedva čekam “IMANJE”: Požgaj oduševljen najvećim rijalitijem ikada! “Sela izumiru, hvala Bogu što se pokreće takav projekat!” IVAN PROLAZI PAKAO SA JELENOM: Prijeti mi policijom Vatrogasci u Mostaru cijelu noć se borili s požarima: Treći dan borbe s vatrom u Tučepima i Vrsinama Dnevni horoskop za petak, 2. avgust 2024: Blizanci rješavaju nesporazum, Vage ulaze u novu romansu, a Vodolijama će biti teško da se pridržavaju discipline i rutine PROVJERITE DA LI IMATE PRAVO NA SUBVENCIJU: Evo kome će Vlada FBiH subvencionirati račune za električnu energiju DRAMA U CENTRU GRADA! ZAPALJEN AUTO rijaliti učesnice NASRED ULICE! “U zatvoru su izašli DEMONI iz mene!” Gastoz o Tajlandu, DJEVOJCI, pa o Desingerici: “Ne bih mu dao da mi PLJUJE U USTA!” KARDI BI SE USRED TRUDNOĆE RAZVODI OD MUŽA! Varao je i lagao na sve strane, a njoj je prekipjelo! OVE DVIJE NAMIRNICA DAJU NOVAKU NEVJEROVATNU SNAGU! Ima ih u svakoj prodavnici, nisu skupe, a imaju snažan uticaj na organizam! FILIP CAR ZAVRŠIO NA KLINICI U BOLOVIMA! Prizor zabrinuo sve MILJANA KULIĆ SE OSUŠILA NAKON OPERACIJE! Ljudi u šoku zbog njenog izgleda u kupaćem kostimu Veliki požar prijeti Željeznom Polju kod Žepča, mještani se pozivaju da pomognu u gašenju (HYPE PAPARAZZO) MAJA I STANISLAV ZAVRŠILI ZAJEDNO U HOTELU! Ekskluzivni kadrovi u centru Beograda “ANITA JE OČEKIVANO POBIJEDILA! Narod je birao između djevojke koja se odlučila da bude majka i žene koja je imala javno KIRETAŽU” Požgaj brutalno o rijaliti učesnicima

ŠOK SCENE KRUŽE MREŽAMA: Miljana Kulić pokušala da se otruje omekšivačem za veš!

Objavio: RHT
10/03/2023 3:56 PM

Učesnica rijalitija “Zadruga” Miljana Kulić ponovo je privukla pažnju javnosti svojim šokantnim ponašanjem. Na društvenim mrežama nedavno su se pojavile fotografije i video snimci na kojima se vidi kako ona uzima omekšivač u ruke i navodno pokušava da se otruje.

Foto: Printscreen Twitter

Na jednoj od fotografija vidi se kako Miljana stoji na kapiji, dok je obezbeđenje drži za ruke i pokušava da je spreči da napusti imanje. Pretpostavlja se da je ona želela da napusti rijaliti zbog loših odnosa sa drugim učesnicima.

Kada joj nije dozvoljeno da napusti imanje, Miljana se povukla u svoj apartman, a ubrzo nakon toga pojavio se snimak na kojem se vidi kako ona uzima omekšivač u ruke i pokušava da ga popije. Šta se tačno desilo nakon toga ostaje nepoznato, ali su mnogi fanovi ovog rijalitija veoma zabrinuti za zdravlje Miljane.

Inače, Miljana Kulić već neko vreme nije u dobrim odnosima sa Lazarom Čolićem Zolom nakon što se odlučila za Nenada Macanovića Bebicu. Njihov odnos se dodatno pogoršao nakon što je Miljana optužila Zolu da ju je fizički napao u jednom od prethodnih izdanja rijalitija.

Ovo nije prvi put da je Miljana Kulić privukla pažnju medija i javnosti svojim šokantnim ponašanjem. Ona je poznata po tome što često ulazi u svađe sa drugim učesnicima rijalitija, ali i po tome što je već nekoliko puta pokušala da napusti imanje. Mnogi fanovi “Zadruge” su zabrinuti za njeno mentalno zdravlje i nadaju se da će Miljana uskoro dobiti adekvatnu pomoć i podršku.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/blic.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS