calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽVALAVA, ZLO POKVARENO Car se ne smiruje, žestoko isprozivao Aleksandru, pa udario i na nju: Iz kog si kontejnera ispala?! Najbolja na svijetu izgubila, pa doživjela slom: Niko nije mogao da je smiri “VLADO, UBIO TE ALKOHOL” Šokantna prepiska Georgieva sa fanom nakon koncerta: “Javi se da ti lupam šamarčinu iz zaleta” Motociklista teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Sarajevu LEPI MIĆA HOĆE DA UMRE U RIJALITIJU! Šokantna izjava rijaliti učesnika ostavila sve bez teksta, SKANDALOZNO! SRETNE VIJESTI U DOMU DŽINOVIĆA! Đina se oglasila i javno potvrdila, veliko slavlje! “OTVORI USTA!” Stefan Karić sa TRI djevojke objavio da je ponovo SLOBODAN! Utrkivale se da mu UDOVOLJE (VIDEO) “SOTONA JE MEĐU NAMA” Pjevačica brutalno udarila na Desingericu: ” Bože, spasi nam djecu…” Video iz Moskve: Grom udario u park, jedna osoba poginula, tri povrijeđene BIVŠA ŽENA DŽENANA LONČAREVIĆA NEPREPOZNATLJIVA NAKON RAZVODA: Uhvaćena u noćnom provodu, svi gledaju u njen dekolte! (FOTO) JANJUŠ SE RASUO U KOMADE Emotivnim oglašavanjem sve zbunio: Izgledaš sjajno bez mene… Otvoreni 458. skokovi sa Starog mosta Sejo Sexon: Nele ima pijačarske i šibicarske fore koje nisu dostojne naših godina DRAMA NA VISINI OD 350 METARA: Elmedin ostao zaglavljen, morali ga spašavati STANISLAV POTPUNO RASKRINKAO MIONU UŽIVO U EMISIJI! Jovanovićka se držala za glavu, pokazao sve poruke koje mu je slala! PJEVAČICA POKRADENA NA SVADBI! Gošća je zamolila da otpjeva pjesmu, a kada je završila nastao je skandal!

TIJANA DAPČEVIĆ Taj susret sa Milenom Dravić nema cenu, TO MI JE NAJVEĆA NAGRADA

Objavio: RHT
07/03/2023 7:00 PM

Gošća ovonedeljnog izdanja emisije Chit Chat koja se prikazuje na Hype televiziji u nedelju u 16 časova kod autora i voditelja Nemanje Kovačevića je pevačica i glumica Tijana Dapčević.

Foto: HYPETV

Ovu pevačicu uglavnom pred kamerama vidimo nasmejanu i raspoloženu. Ovog puta u emisiji Chit Chat nije skrivala emocije pa je iskreno govorila o najintimnijim pričama iz života i karijere. Već godinama je na muzičkoj sceni i važi za jednu od najkvalitetnijih pevačica, međutim i kada je gluma u pitanju Tijana je maestralna.Setila se momenta kako je upoznala glumačku divu Milenu Dravić koja je došla da je podrži:

„Ja taj momenat kada sam ugledala Milenu Dravić koja je došla da me gleda u predstavi ne mogu da zaboravim, to je meni najveći kompliment, aplauz, i najveći poklon, ja ne znam tu priču retko ko zna, dobro si to istrazio“ našalila se Tijana sa voditeljem.

„Ja sam htela da prekinem studije na Muzičkoj akademiji i pređem na FDU, međutim moj otac je odigrao utakmicu veka, i sa dekanom se dogovorio da me prime na sastanak. Tadašnji dekan mi je rekao jednu stvar zbog koje sam odustala, a to je „Mi imamo pet i po pozorišta, i na tvom jeziku će
te razumeti samo tvoje okruženje, a u muzici ceo svet te razume „  završava Tijana

Kako je prodala automobil da bi kupila pesme i počela muzičku karijeru, na koji način je nastao vanvremenski hit Stepski vuk, ne propustite još jedno izdanje emisije “Chit Chat”

Ceo intervju sa maestralnom Tijanom pogledajte u nedelju od 16 časova na Hype televiziji.

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS