calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Alen Islamović kaže da prima užasne prijetnje nakon splitskog koncerta: ‘Ja sam samo Bregovićev zaposlenik‘ MAJA I FILIP CAR KONAČNO UHVAĆENI?! Isplivale TAJNE PORUKE, Stanislav će doživjeti nervni slom, SKANDAL! LOŠE VIJESTI ZA TEODORU I BEBICU nakon ljekarskog pregleda Trojica Sarajlija bježeći od dvije Brazilke pala u ruke policiji HITNO OGLAŠAVANJE ANĐELA: Postupci govore samo o njoj ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima počela zavoditi red: DOSTA MI JE VAS! Elmedin i Jana u šoku (VIDEO) Otkriveni novi tragovi u istrazi slučaja male Danke Ilić Stefan Karić otkrio skandalozne detalje raskida sa Jovanom Ljubisavljević: FLERTOVALA JE SA BOGDANOM DOK SMO BILI U VEZI TRAGEDIJA Detalji užasne nesreće kod Kaknja: Žrtve ispale iz džipa prilikom prevrtanja MALI ŽELJKO KRENUO U ŠKOLU, A OD MILJANE I IVANA NI TRAGA NI GLASA! Marija sve objavila, JAVNOST U ŠOKU! (FOTO) Četiri osobe poginule u džipu na Lipničkom brdu STANISLAVU UNIŠTEN NOVI AUTOMOBIL: Dođite meni u oči, pa recite šta vas muči (FOTO) Prijavljeno policiji da su kod Kaknja pronađene četiri mrtve osobe AHŠEN ATALJANC O BALETU I NEUSPJELOJ OPERACIJI KUKA! Ekskluzivno u emisiji “Male stvari” Snežane Dakić (VIDEO) Stiže mlad Mjesec u Djevici: Za tri hotoskopska znaka donosi eksploziju dobrog Trojica migranata uhapšena u Bihaću zbog otmice: Uz prijetnju oružjem za otkupninu tražili 15.000 eura

PODELILA SNIMKE SA INTIMNE PROSLAVE: Ovu glumicu ljubi Milica Pavlović!

Objavio: RHT
06/03/2023 12:00 PM

Dragana Mićalović u jednoj Beogradskoj kafani upriličila je proslavu povodom svog 32. rođendana, gde je okupila najuži krug porodice i prijatelja, pa se uz dobro poznate zvuke harmonike slavilo do jutra.

Osim porodice i najbližih prijatelja, na rođendanskoj proslavi pojavila se i pevačica Milica Pavlović, koja je inače Draganina kolegica još iz srednje škole.

Foto: Printscreen YouTube

Milica je bila posebno raspoložena, a koliko su njih dve bliske privatno, videlo se i po tome što su se u pojedinim trenucima njih dve grlile i ljubile, te da su bile neizmerno sretne što su to veče zajedno.

Atmosfera je dostigla vrhunac, a sve oči bile su uprte u slavljenicu koja je blistala i nije skidala osmeh s lica. Dragana je u jednom trenutku duvala svjećice, a potom zaigrala uz harmoniku i zapevala u duetu sa sestrom Slobodom Mićalović.

Foto: Printscreen Instagram

Dragana je zračila dobrim raspoloženjem u zelenoj haljini, dok su se Sloboda i Milica ludo zabavljale uz narodne hitove.

-Dragana i ja se poznajemo iz srednje muzičke škole. Tačnije, upoznale smo se na pripremama za srednju muzičku školu. Od tada se poznajemo, družimo, podržavamo i u ovom velikom gradu – otkrila je nedavno Milica, koju je na njenom prvom solističkom koncertu u Nišu podržala upravo Dragana.

BONUS VIDEO:

Izvor: balkaninsider.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS