calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

EVO KAKO JE NASTALA PESMA “HITNA POMOĆ”: Natalija i Sani Trik FX su se žestoko posvađali!

Objavio: RHT
05/03/2023 1:00 PM

Jedan od najvećih hitova grupe Trik Fx, “Hitna pomoć”, koji ih je učinio prepoznatljivim u svetu estrade, nije bio po volji Saniju, denserskom pevaču i igraču.

Foto: YouTube

Naime, kako je ispričala njegova supruga Natalija, Sani se žestoko posvađao s njom kad mu je predložila da snime tu pesmu, tvrdeći da ga to ne zanima. Ljutit, napustio je studio, ostavivši Nataliju da peva čitav dan. Međutim, ona je ipak uspela da snimi pesmu na prevaru i uvrsti je na album koji su predali izdavačkoj kući City Records, a Sani nije ni znao za to.

Iako su se pojavile glasine o krizi u njihovom braku, Natalija i Sani su uspeli da održe svoju vezu zahvaljujući pesmi “Spasi me”, koju su snimili u saradnji s Milanom Bojanićem iz grupe “Tap 011”.

FOTO: printscreen/instagram

Kako je ispričao Sani, iako su se on i Natalija zakačili te večeri kad su išli da urade tekst, Milan je uspeo da ih pomiri tako što im je predložio hit pesmu koju su zajedno snimili.

Sada, sa ove distance, Natalija može da kaže da je “Hitna pomoć” bila ključna pesma koja im je donela mnogo uspeha i popularnosti među mladima. Iako su poznati po brojnim hitovima kao što su “Zgodna mlada”, “Do jaja”, “Čiko, čiko” i “Na tebi je”, “Hitna pomoć” ostaje pesma koja ih je učinila prepoznatljivim u svetu estrade.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS