calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“DIVLJAK SAM U KREVETU, RADO KONZUMIRAM S*X!?” Bojan Tomović ŠOKIRAO izjavom: “Na nudističkoj ne mogu da gledam babe!?” ANĐELA ŠPARAVALO HOSPITALIZOVANA! Kolabirala i završila u hitnoj, isplivala stravična fotka Saša Mirković SVIMA ZAGOLICAO MAŠTU! Oglasio se iz Bodruma i pokazao sjajne kadrove! (VIDEO) NIKOLIJA ŠOKIRALA SVE! Pjevačica jede na podu, ljudi u nevjerici “ZNAM ŠTA JE RADILA SA 14 GODINA” Stanija Dobrojević RASKRINKALA Maju Marinković, iznijela šokantne detalje iz njene prošlosti Dvije teniserke na OI-ju su kćerke multimilijardera: Takmiči se i zet Bila Gejtsa OVO JE KUĆA LEPOG MIĆE?! Ostvario želju KĆERKI: To je raj na zemlji, treba da se radi LETNJIKOVAC! (FOTO) HYPE NA LICU MJESTA! Ekskluzivni snimci Miljane Kulić nakon što je objavljeno da je u bolnici! OVO JE PRAVA ISTINA JANJUŠ I ENA PREVARILI NACIJU? Nikad se nisu ni razvodili? Isplivao ŠOK snimak! PROCURILA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ SA DEČKOM! Bez brushaltera i usne na grudima, stegao je i pribio uz sebe! Manijak silovao 21-godišnjakinju u Beogradu: Napao je nasred ulice dok se vraćala iz noćnog izlaska ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO) Nedim Sladić objavio detaljnu vremensku prognozu: Slijedi suša širom BiH, a padavina ni na vidiku ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN ŠTA SE DEŠAVA SA SINOM DRAGANE MIRKOVIĆ? Marko objavio šok fotku iz restorana

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP OD 6. DO 12. MARTA: Sledi nedelja strasti i velikih preokreta u ljubavi!

Objavio: RHT
05/03/2023 12:30 PM

Pred nama je nedelja koja će predstavljati test za mnoge parove – otkriće se ko ne zna da postavi granice u vezi, a ko ne sluša svog partnera i njegove potrebe? Takođe, biće i mnogo strasti, intriga, promena, a evo bi bi posebno morao da se pripazi da zbog nekog nesmotrenog poteza ne bi zapao u nevolju.

Foto: Pinterest

Srećna Republika vam donosi ljubavni horoskop za nedelju od 6. marta do 12. marta 2023. godine, kao i savet šta je najbolje činiti kada je u pitanju vaš ljubavni život narednih sedam dana. 

Ovan

Ljubavni život Ovna obično je pun strasti i uzbuđenja. Savet za sve pripadnike ovog znaka jeste da se usresrede na svoju spontanost i da se ne boje da preduzmu rizike u ljubavi.

Bik 

Bikovi su poznati po svojoj stabilnosti i sigurnosti, ali ponekad mogu biti da budu i previše tvrdoglavi. Savet za Bika je da se otvori prema novim iskustvima i prilagodi se novim situacijama u ljubavi.

Blizanci 

Blizanci su inteligentni i komunikativni, ali mogu da budu skloni površnosti. Savet za Blizance jeste da se usresrede na stvarno povezivanje sa svojim partnerom, a ne samo na zabavu i razgovor.

Rak

Rakovi su osetljivi i empatični, ali mogu da budu i skloni zatvaranju u sebe. Savet za Raka je da se otvori i iskreno izrazi svoja osećanja prema partneru.

Lav 

Lavovi su strastveni i samouvereni, ali mogu da budu skloni preuzimanju kontrole u vezi. Savet za Lava je da uči da sluša i uvaži potrebe svog partnera, a ne samo svoje.

Foto: Pinterest

Devica 

Device su prizemljene i praktične, ali mogu da budu sklone analiziranju i kritikovanju svog partnera. Savet za Devicu je da nauči da veruje svom partneru i da se opusti u vezi.

Vaga 

Vage su uravnotežene i društvene, aliove nedelje mogu mnogo da odugovlače neke stvari i, potpuno očekivano, budu neodlučne. Savet za njih je da nauče da donose odluke u vezi i da se ne boje da preuzmu inicijativu.

Škorpija

Škorpije su strastveni i intenzivni ljudi, ali mogu da budu skloni i ljubomori i posesivnosti. Savet za Škorpije je da nauči da veruju svom partneru i da se opuste u vezi.

Strelac 

Strelčevi su avanturistički nastrojeni i nezavisni, ali im se ove nedelje smeši neobavezna veza. Savet za njih je da nauče da postoji vreme i mesto za sve, uključujući i ozbiljne veze, i da ne beže od dubokih emocionalnih odnosa.

Foto: Pinterest

Jarac

Jarčevi su ambiciozni i predani, ali mogu da budu skloni nedostatku emocija u vezi. Savet za Jarca je da nauči da izrazi svoja osećanja prema partneru i da ne zanemaruje emocionalnu komponentu veze.

Vodolija 

Vodolije su originalne i nekonvencionalne, ali mogu da budu sklone udaljavanju i nezainteresiranosti za tradicionalne oblike veza. Savet za njih je da otvore um i srce za različite oblike ljubavi i veza i da nauče da je ponekad potrebno malo kompromisa.

Ribe

Ribe su osetljive i saosećajne, ali ove nedelje će idealizovati svoju vezu i postavljati nejasni granice. Savet za Ribe je da nauče da postavljaju jasne granice i da se ne boje da se suoče s teškim pitanjima.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/republika.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS