calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NJEGOVU KUĆU ČUVA POLICIJA! Od koga? Od nas?” Mještanin Dubone o jezivim detaljima MASAKRA u kojem je izgubio BRATA “Roditeljima nisu dali da priđu svojoj djeci koja su nepomično ležala svuda po ulici” (VIDEO) EVO KOJI JE PJEVAČ PRODAO NAJVIŠE ULAZNICA U HRVATSKOJ! Aca Lukas na petom mjestu samo zbog ovoga, a klubove puni! Vremenska prognoza za danas: Planirajte izlet i kupanje ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO) Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom!

DARA BUBAMARA VOLI SKUPO: Bila u ljubavi sa mladim biznismenom koji je za jedan odmor dao brdo para, a onda je usledio raskid!

Objavio: RHT
04/03/2023 5:30 PM

Emisije “Naj od naj” donosi nam niz intrigantnih tema iz života poznatih, a jedna od najzanimljivijih svakako je priča o pevačici Dari Bubamari.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Voditeljka Ivana Mikić otkriva detalje o vezi Dare Bubamare i njenog tadašnjeg dečka Tonija, koji su na početku krili svoju romansu od javnosti.

Međutim, pevačica je putem društvenih mreža počela da objavljuje njihove zajedničke fotografije, a ubrzo su zajedno počeli da putuju svuda.

Foto: printscreen

Najveću pažnju javnosti privuklo je njihovo putovanje na Maldive, za koje se spekuliše da je biznismen Toni platio više od 6.000 evra za samo nekoliko dana boravka. Nakon toga su posetili Zanzibar i Istanbul, ali je njihova ljubavna priča nakon nekog vremena ipak završila.

Iako su mnogi bili iznenađeni ovom vezom, Dara Bubamara nije krila svoju ljubav prema Toniju. Pevačica je tokom veze bila veoma aktivna na društvenim mrežama, gde je objavljivala fotografije sa svojim izabranikom i opisivala ih ljubavnim rečima.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS