calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno!

Vlasnik prodaje stari automobil po ŠOKANTNOJ CENI zbog URAGANKI! (FOTO)

Objavio: RHT
02/03/2023 7:30 PM

Koliko su stare Hurricane popularne govori i oglas koji je osvanuo na jednoj stranici za prodaju automobila.

Foto: ATA Images

Ksenija Knežević, Ivana Nikolić i Sanja Vučić, koje su bile članice popularne grupe “Hurricane” i dalje haraju estradnom scenom, iako su se razdvojile i započele solo karijere.

Koliko su popularne govori i oglas koji je osvanuo na jednoj stranici za prodaju automobila.

Vlasnik je, naime, oglasio prodaju svog automobila marke “Fiat Punto 2” koji je 2002. godište po ceni od 5.000 evra. Kako je dobio niz kritika i komentara kako je to za taj tip, ali i godište auta cena previsoka, vlasnik je obrazložio cenu.

Foto: Sander KONING / AFP / Profimedia

– Što se tiče cene, cena je takva jer ovaj automobil ima veliku sentimentalnu vrednost jer su se u ovom automobilu vozile članice grupe “Hurricane” prilikom kvara njihovog kombija kod Bubanj potok pijace. Automobil miriše na njih – napisao je vlasnik i dodao:

– Automobil je kao nov, jedini minus ovog automobila je minus klema na akumulatoru. Hvala – stoji ispod slike kola.

Foto: Printscreen

Podsetimo, tokom njihove muzičke saradnje mnogi su brujali o zapetljanim odnosima unutar grupe, a poslednje njihovo medijsko pojavljivanje privuklo je veliku pažnju jer su Sanja i Ksenija sve vreme bile zajedno, dok se Ivana odvojila na stranu, kao po običaju.

Izvor: Alo

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS