calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Iz štale na maturu: Učenica iz Srbije transformacijom oduševila regiju “AFERA JELENE I UROŠA JE NAMJEŠTALJKA, A OVO JE DOKAZ” Isplivao snimak Marka Đedovića, sve priznao: “E zato sam ja najbolji dosad” “BIĆU UZ FILIPA KADA SE BUDE BORIO ZA SVOJE DIJETE!” Dejan Dragojević o RASKIDU Cara i Aleksandre “Mnogo mi je pomogao dva puta u životu!” (VIDEO) PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu

BORIS ISAKOVIĆ SE PRISETIO POSLEDNJEG SUSRETA SA GLOGOVCEM “Imam utisak da je živ”!

Objavio: RHT
01/03/2023 5:00 PM

Nebojša Glogovac, legendarni, po mnogima i najbolji glumac kojeg je srpska kinematografija ikada imala, preminuo je pre pet godina, u februaru 2018. godine, kada je izgubio bitku sa teškom i opakom bolesti.

Foto: Printscreen Instagram

Iako su prošle godine, prodici, prijateljima i kolegama i dalje podjednako nedostaje. Jedan od njih je i glumac Boris Isaković.

– Otkako je umro, često mi dolazi u san. Svaki put su to lepi snovi. Sve ovo vreme koliko ga nema, imam utisak da je živ… Ni rođenog oca, ni dedu ne sanjam toliko kao njega. I danas, svaki put kad igram predstavu u JDP-u, odem do njegovog ormarića, javim mu se i pričam s njim… – priznao je glumac u emisiji “TV lica kao sav normalan svet”, pa se prisetio njihovog poslednjeg susreta:

Foto: Printscreen Youtube

– Bio je to decembar 2017. Radili smo probu za predstavu “Otac”. Padala je kišica, a on je došao motorom. Izašao sam iz pozorišta, a Glogi me u tom trenutku pitao: “Ej, Isakoviću, je l’ imaš neku papirnatu maramicu da obrišem sedište od motora, da ne nakvasim du*e?”. Rekao sam mu da imam i to su bile naše poslednje reči… Nakon toga je saznao da je teško bolestan – rekao je Isaković.

hypebih.ba / alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS